не можам да ја најдам оваа група дали може да ја испратите врската ве молам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така и јас знам, дека двајца биле преку родител, што се поврзани со одбивање “заради интервју”, по грешка.Може сака да каже дека само двајца биле преку родител, инаку да повеќе има кои се одбиени поради интервјуто
Јас можам за себе да кажам, траеше 4 годколку време трае постапката од финалната до позитивната и до добивањето на пасошот?
Автоматски споено мислење:
Може те молам линк? Ило име на групата?
од конечна во позитивна и потоа до декрет?Така и јас знам, дека двајца биле преку родител, што се поврзани со одбивање “заради интервју”, по грешка.
Јас можам за себе да кажам, траеше 4 год
Не, моја грешка, од интервју до пасош. А од фин до пасош околу 2-2,5 год.од конечна во позитивна и потоа до декрет?
На интервју го прашаа само кога е роден татко ти друго ништо, да прашале нешто и да не одговорил да речам ајде не го поминал ама вака се гледа дека врска нема одбивањето со интервјутоСите што сте го добиле овој статус сте биле на интервју во Битола или има и од Софија/Скопје со истиот проблем? На интервјуто имавте некои тешкотии или лапсуси со одговорите или сé одговаравте без проблем? Неразбирливо е и преку родител да одбиваат :/
Jas koga bev vo sofija na intervju prasuvaa dosta povekje od toa, imeno i najvaznoto prashanje treba da go postavat t.e. "koja nacionalnost si". Isto taka vidov na biroto na covekot pred da izlezam deka imase nekoi anketni listovi sto(Valjda) toj gi popolnuvaНа интервју го прашаа само кога е роден татко ти друго ништо, да прашале нешто и да не одговорил да речам ајде не го поминал ама вака се гледа дека врска нема одбивањето со интервјуто
Мислам дека НЕ (90%), сепак за ова прашање има посебна тема, можеш да си прашаш таму.Zdravo brat mi ima bugarski pasos,izvaden so godini,izvod na rodeni izvaden vo bugarija I vencanica,me interesira dali jas kako negova sestra I moite deca mozeme da izvademe pasosi na osmova na negovite dokumenti.
Автоматски споено мислење: