Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo decki, jas sum seuste na zadolzitelno, prepiska oformena 12.2021.
Ako ima nekoj od Noemvri, Dekemvri prepiska neka kazhi do koj status e?

Fala.

Dobro vecer sakam da prasam vo grupata dali ima i drugi clenovi od finalen eksperten pregled da se odbijeni poradi nedobro intervjo praveno vo BITOLA taka vo navodnici kazano ne dobro intervjo iako toa ne nasa vina pozzz do site

Prasanje do site se nadevam deka nekoj ke odgovori odam praku Majka i sum na polozitelno dali e mozno i viceprezidento da odbie dali mu se ima sluceno na nekogo Blagodaram

Zdravo,ke moze nekoj da mi kaze sto bil/a na intervju septemvri 2022,na sto status e

• Образувана преписка. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.Од29тиМарт2021

Последно уредено од модератор:
  • Образувана преписка. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
исто и јас септември 2022
Автоматски споено мислење:

Zdravo,ke moze nekoj da mi kaze sto bil/a na intervju septemvri 2022,na sto status e
и јас сум септември 2022 кој број на преписка си?

Последно уредено:

• Образувана преписка N:28../2023/04.02.2023 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
1 Noemvri 2022 intervju vo Skopje

Imate li info koga bi trebalo da se ocekuva promena neso?

Izvini intervjuto beshe na 29ti Mart 2021godina.Se izvinuvam moja greshka.Intervjuto beshe vo Solun.Tamu zakaza covekot koj ja terashe rabotata demek vo EU da bilo
Леле какви филмови снимиле посредниците [emoji1787]

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

• Образувана преписка N:28../2023/04.02.2023 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
1 Noemvri 2022 intervju vo Skopje

Imate li info koga bi trebalo da se ocekuva promena neso?

Имав интервју на 28 октомври 2022 година. број 17***/2022 . Дали е можно да има толку многу предмети за 4 дена? *Google translate*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom