divine напиша:Fala, me utesi ... mi bese krivo do pred pola minuta :lol: :wink:
nemoj nego da go slushash

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
divine напиша:Fala, me utesi ... mi bese krivo do pred pola minuta :lol: :wink:
Gizo напиша:divine напиша:Fala, me utesi ... mi bese krivo do pred pola minuta :lol: :wink:
nemoj nego da go slushashprvo pogledni go pa potoa kazhi.btw da te predupredam se raboti za vtora svetska vojna, pa ako ne sakash takvi filmovi togash samo ke ti bide dosadno.
StenmarC напиша:Сите се исти од втора светска војна ... ко по калап праени (мое мислење) 8)
gerard напиша:The Game
David Fincher.. блесав режисер
Знам дека е стар филм... го немав гледано
divine напиша:Jas samo sto go gledav The Manchurian Candidate ... filmot ekstra mi bese, dali radi Denzel ili onaka videte si sami :lol:![]()
divine напиша:gerard напиша:The Game
David Fincher.. блесав режисер
Знам дека е стар филм... го немав гледано
Star ama vreden! Najjak e :lol: Jas samo sto go gledav The Manchurian Candidate ... filmot ekstra mi bese, dali radi Denzel ili onaka videte si sami :lol:![]()
StenmarC напиша:divine напиша:Jas samo sto go gledav The Manchurian Candidate ... filmot ekstra mi bese, dali radi Denzel ili onaka videte si sami :lol:![]()
Одличен филм... мислам дека Дензел ретко (речиси ич) да има промашен филм. Би ти го препорачал Man on Fire со него 8)
divine напиша:Denzel premnogu go obozavam, sekako deka go imam gledano Man on Fire ... a ti go imas gledano Out of Time da? :wink: