Станови во Скопје, совети за купување.

• Креатор на темата Креатор на темата StarDrom
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, дали има некој информација за оваа зграда кај порта влае? Разгледувам за стан таму, инвеститор е Деа Ком, немаат ни страна ни фб профил..

Attachments

• 75BE6CD2-8738-4C64-A2B1-61488F8F7A8E.png
    75BE6CD2-8738-4C64-A2B1-61488F8F7A8E.png
    2 MB · Прегледи: 88
Здраво, дали има некој информација за оваа зграда кај порта влае? Разгледувам за стан таму, инвеститор е Деа Ком, немаат ни страна ни фб профил..

На нет кажува дека фирмава е од Гостивар (Македонци) ...и мене ме интересира кои се пошто сум од таму.
Некоја страна наназад мислам дека некој праша за нив и доби одговор дека се подобри од Саник.

Некој дали има искуство со Гротекс градба? Дали се квалитетни?
Гледам градат кај скејт паркот и во Автокоманда.

Автоматски споено мислење:

Некој искуство со Porta Inzenering? Зградата кај Тобако

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    226,7 KB · Прегледи: 100
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    226,7 KB · Прегледи: 90
Последно уредено:
Автоматски споено мислење:
Ау зарем цензура воведоа за ова?
Богами треба да се репостираат постовите насекаде.

Да прашам ако некој знае да ми помогне.
Комшијата над мене има деца 8-9 год и буквално секој чекор нивни се слуша како бомба кај мене, а да не зборам за трчање или слично.
Зградата е во Карпош, градена пред земјотресот мислаж.
Кажано му е неколку пати не презема ништо. Има ли негде кај да се обратам, ова е стварно психички терор веќе.
Полиција ли да викам, служби за детска заштита што ли, знае некој ?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Да прашам ако некој знае да ми помогне.
Комшијата над мене има деца 8-9 год и буквално секој чекор нивни се слуша како бомба кај мене, а да не зборам за трчање или слично.
Зградата е во Карпош, градена пред земјотресот мислаж.
Кажано му е неколку пати не презема ништо. Има ли негде кај да се обратам, ова е стварно психички терор веќе.
Полиција ли да викам, служби за детска заштита што ли, знае некој ?

Да го продадеш станот. Никој не може да ти помогне. Најверојатно и комшијата под тебе има слично мислење

До 23:00 законски полиција не му може ништо :) тебе гарант цело време ти сметаат, највеќе што можеш да направиш е или да пробаш да ставиш изолација кај тебе на плафон што се сомневам дека премногу ќе помогне... повеќе треба кај него тоа да се направи, така да ако имаш пари субвенционирај му нов ламинат со добра изолација измеѓу :)

До 23:00 законски полиција не му може ништо :) тебе гарант цело време ти сметаат, највеќе што можеш да направиш е или да пробаш да ставиш изолација кај тебе на плафон што се сомневам дека премногу ќе помогне... повеќе треба кај него тоа да се направи, така да ако имаш пари субвенционирај му нов ламинат со добра изолација измеѓу :)
Тешко тоа....мислам дека има паркет во станот, можеби затоа толку се слуша.
Фала за сугестијата во секој случај [emoji4]

Да го продадеш станот. Никој не може да ти помогне. Најверојатно и комшијата под тебе има слично мислење
Бидејќи прв пат живеам во стан, незнам како е тоа, сегде ли каде што има мали деца така се слуша силно, не ми се верува дека ќе е така, инаку сите по зградиве би биле испокарани

Бидејќи прв пат живеам во стан, незнам како е тоа, сегде ли каде што има мали деца така се слуша силно, не ми се верува дека ќе е така, инаку сите по зградиве би биле испокарани

Се слуша, над мене имаат мало дете (машко), со топка тропа по цел ден, среќа што сум по 10 саати со слушалки во уши и не ми пречи :D
Исто и соседните ѕидови се со слаба звучна изолација, ако зборуваат погласно може да ги слушнам што и како прават муабет :D (нова зграда).

Јас долго време слушав тропање трчање одозгора. Мислев дека комшијата над мене има несташно дете. Испадна дека сум слушал трчање од погорниот спрат

нека стави некоја гумена подлога кај што се иде мислам во хубо имаше, ако не саб вуфер (50-100 вати рмс доволно) горе на плакар стај или некоа поличка заштрави да биде што погоре и он кога ке види како е ке превземе нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom