STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.723
- Поени од реакции
- 14.790
Za tvoja informacija imam pokraj ovoj stan uste nekolku.
А за ќерка ти солзи ронеше како живеела во шупи. Не ти е срам бе стари а?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za tvoja informacija imam pokraj ovoj stan uste nekolku.
Здраво, дали има некој информација за оваа зграда кај порта влае? Разгледувам за стан таму, инвеститор е Деа Ком, немаат ни страна ни фб профил..
Мои предвидувања се дека ќе има пад од околу 15% во периодот од 1997 до 1999Koga bi se ocekuvalo da padnatat cenite za prodazba na stanovi vo Sk?
Некој искуство со Porta Inzenering? Зградата кај Тобако
Ау зарем цензура воведоа за ова?Цени на станови во Скопје? Колку се реални?
Од колеги што работат го иам слушнато муабетот дека ако имаш стан у порта боље не прашувај за квалитет :icon_lol: On the bright side, изгледаат убаво од надвор а и цените се луди моментално па нема да си во загуба секако ако решиш да го продаваш.forum.kajgana.comАвтоматски споено мислење:
Да го продадеш станот. Никој не може да ти помогне. Најверојатно и комшијата под тебе има слично мислењеДа прашам ако некој знае да ми помогне.
Комшијата над мене има деца 8-9 год и буквално секој чекор нивни се слуша како бомба кај мене, а да не зборам за трчање или слично.
Зградата е во Карпош, градена пред земјотресот мислаж.
Кажано му е неколку пати не презема ништо. Има ли негде кај да се обратам, ова е стварно психички терор веќе.
Полиција ли да викам, служби за детска заштита што ли, знае некој ?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Тешко тоа....мислам дека има паркет во станот, можеби затоа толку се слуша.До 23:00 законски полиција не му може ништотебе гарант цело време ти сметаат, највеќе што можеш да направиш е или да пробаш да ставиш изолација кај тебе на плафон што се сомневам дека премногу ќе помогне... повеќе треба кај него тоа да се направи, така да ако имаш пари субвенционирај му нов ламинат со добра изолација измеѓу
![]()
Бидејќи прв пат живеам во стан, незнам како е тоа, сегде ли каде што има мали деца така се слуша силно, не ми се верува дека ќе е така, инаку сите по зградиве би биле испокараниДа го продадеш станот. Никој не може да ти помогне. Најверојатно и комшијата под тебе има слично мислење
Се слуша, над мене имаат мало дете (машко), со топка тропа по цел ден, среќа што сум по 10 саати со слушалки во уши и не ми пречиБидејќи прв пат живеам во стан, незнам како е тоа, сегде ли каде што има мали деца така се слуша силно, не ми се верува дека ќе е така, инаку сите по зградиве би биле испокарани
Јас долго време слушав тропање трчање одозгора. Мислев дека комшијата над мене има несташно дете. Испадна дека сум слушал трчање од погорниот спратБидејќи прв пат живеам во стан, незнам како е тоа, сегде ли каде што има мали деца така се слуша силно, не ми се верува дека ќе е така, инаку сите по зградиве би биле испокарани