Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја не знам зошто хистерише до толку. Ако дојдат ВМРО и они ќе поделат неколку по 300.000€ меѓу себе и ќе бидат квит. Што мисли он, дека ќе се обидат да бараат нерегуларности, па да си го секнат тој извор? Е сега раатот не е ист, ама за 300.000€ требало да знае на што се нафаќа.Прегледај го приврзокот 258712
Ете кој си ја има мувата на капата, убаво му беше кога лапна 300.000 евра од фондот за иновации за украден проект од Индија, сега ќе хистериша ко Тања Милевска и Јоци...![]()
Ekspert bese ovoj be, golem inovator, duri i kinezite mu zaviduvaa na ova inovatoristeПрегледај го приврзокот 258712
Ете кој си ја има мувата на капата, убаво му беше кога лапна 300.000 евра од фондот за иновации за украден проект од Индија, сега ќе хистериша ко Тања Милевска и Јоци...![]()
Не дека не верувам ова е можно, т.е. јасно е дека сите вести на Република и на многу други политичко-пропагандно „порталчиња“ вака се нарачуваат. Но, апсолутно најлесно е да се скрои лажен screenshot, има други начини да се документираат вакви работи за поголема уверливост (пр. https://web.archive.org ). Во спротивно секогаш ќе имаат *веродостојно одрекување* дека се работи за манипулација.
Република и А1он се спуштени на такво ниво, што Шаше може да им држи лекции по новинарство.https://republika.mk/vesti/makedoni...tiski-dzgan-da-ne-ja-stava-republika-vo-usta/
Можно било, сами си признаа, нормално со филување и обвинување кон друг за нивното унгарско маслиново пропагандно мачкање.
Шаше беше хакиран пред некој ден од т.н. македонски „анонимуси“ со самообјава. Интересно ќе беше наместо тоа да лупнеа нешто блесаво во негов стил, па да не се знаеше дали до стварно толку одлепил или пак му збрмчеле некои бубачки во глава, како кога му посакуваше смрт на Џамбазов (сигурно има и многу други дешавки).Република и А1он се спуштени на такво ниво, што Шаше може да им држи лекции по новинарство.
Пошто Заефффф кажа дека не го знае на Димишкова брат и на дуелот со Мице :
Неофицијално сите кешој, од рекетот на Боки према Орце завршиле кај Зоки, затоа и Боки пропеа пошто договорот бил да не лежи, ама на крај испадна да го стрпаат за сите останати.
Лелелеле какви гомна се овие браќава Ордановски.Прегледај го приврзокот 258712
хм за Ќосето не знам ама за “туркање“ надолу ќе има!Лелелеле какви гомна се овие браќава Ордановски.
Сепак си знаат дека ќе игра Ќосето па затоа страв у коски од вмро.![]()
Споредбата е Бентли со 101....надеж вс пропаст. Секако ќе победи ВМРО поентата е да не се дозволи уцени. Од тука натака што даде Господ...Се наближува денот за избори, агит-проп тимовите се глеам екипирани и многу оптеретени.
Би сакал да прочитам нечие мислење, што би добиле во случај да победи Црпе, а што Мицика?
Каква е нивната понуда за еден обичен Северџан или за Македонец?
Какви се ставовите и политиката кај едните и другите во однос на проектот Северџистан и името?
Има ли разлика во пропагандните-проекции за внатрешната и надворешната политика кај Мицкоски и Заев, ако има во што е таа разлика?
Автоматски споено мислење:
хм за Ќосето не знам ама за “туркање“ надолу ќе има!
Да, само што моето прашање не беше кој ќе победи туку во што е разликата на нивната понуда?Споредбата е Бентли со 101....надеж вс пропаст. Секако ќе победи ВМРО поентата е да не се дозволи уцени. Од тука натака што даде Господ...