Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Гласајте за ДУИ и олеснете им на шошоњите, секако ќе има поделба, не сте свесни шо не чека, ај може Грујо ќе дое ќе ја опраи,
Еден начин да се истиснат СДСМРО, глас за ДУИ и шќип за премиер !

S

ski

Гостин
Ја ако идам на гласање ке го шкртнам тоа Северна пред Македонија,нема да дозволам да ме насамарат да гласам на лифче на кое стои Северна Македонија.
Никогаш Северна,само Македонија!!!

Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Ја ако идам на гласање ке го шкртнам тоа Северна пред Македонија,нема да дозволам да ме насамарат да гласам на лифче на кое стои Северна Македонија.
Никогаш Северна!!!
Гласај за ДУИ

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Пошто Заефффф кажа дека не го знае на Димишкова брат и на дуелот со Мице :

Неофицијално сите кешој, од рекетот на Боки према Орце завршиле кај Зоки :), затоа и Боки пропеа пошто договорот бил да не лежи, ама на крај испадна да го стрпаат за сите останати.

Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Никогаш Северна, ама ете ја, бидна и СЕВЕРНА, наскоро ништо чудно и Албандонија да е, или Јужно Косово, како Судан со Јужен Судан, Источна Албанија, не е лоша опција исто така

M

Macedon1um

Гостин
Како тоа бојкот е најлош избор? Ти за кого би гласал на пример?
Па лошо во смисла дека не правиш никаква штета/пречка на водечкиве партии, дали имало 65% или 45% излезност нив не им мењава ништо, пак во апсолутни бројки ќе добијат сличен број на пратеници се додека ваквите како тебе (мене) не гласаат и дадат шанса на некоја трета опција - на пример Левица. Дечките какви такви даваат некаков оптимизам дека ќе бидат пречка за донесување на штетни закони, дека ако добијат неколку пратеници сега ќе растат уште повеќе и обичниот народ дека ќе има некаков сојузник кој ќе ги застапува во парламентот. Вака со дпмне-сдс ќе гледаме уште долго филмови како глумат ривалитет а уствари 30 години преку власта си ги полнат џебовите, како нивните така на тајкуните (Камчев, Свето, Хари итн) што им ги спонзорираат скапите кампањи.

Пошто Заефффф кажа дека не го знае на Димишкова брат и на дуелот за Мице :

Неофицијално сите кешој, од рекетот на Боки према Орце завршиле кај Зоки :)
Се утепа од шпекулации пуштање, очигледно имате некоја од умс да пуштате вакви работи.
Туку што ќе кажеш за насоките на патриотот Мицко да не се напаѓале независните членови што гласаа за уставните измени и законот за јавно обвинителство ?

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Па напишав на претходна страна, не сум гласал никогаш во живот нит на парламентарни, претседателски или општински избори, ако и имало време коа бев млад и зелен да ме измамат не успеаја, и тоа време е минато, денес гледам дека бојкотот бил исправна опција. Нема со мој глас да легитимирам секакви клептократи и манијаци и екс-сецесионисти и паравојски. Не, фала :)

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Се утепа од шпекулации пуштање, очигледно имате некоја од умс да пуштате вакви работи.
Туку што ќе кажеш за насоките на патриотот Мицко да не се напаѓале независните членови што гласаа за уставните измени и законот за јавно обвинителство ?

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Не ми го одговори прашањето за Мицко, за Црпко веќе знаеме со каков човек си имаме работа - ништо не може да не изненади.
Тоа не го оспорува фактот дека цело сдс отишло на коленичење на кале каде што добиле шут карта, а на 15-ти официјално се очекува тежок пораз на СДС а неофицијално ќе биде потоп за нив. Неофицијално веќе се бираат и келии у идризово за соодветен број на лица, затоа и IQ 33 изборниот резултат ќе го пречекува во Бугарија. Спремате си се за јадење живи луѓе, она што си го пожнеавте очекувајте да си го наберете, а годинава е доста плодна.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Слушнав дека во Водовод и во Општина Кисела Вода пуштале списоци за вработените да ги пополнат за кого ќе гласаат...тешка мизерија се.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Каков бот еј, страв му е да ја осуди дволичната политика на неговиот лидер за да не го прочита и искодоши случајно некое партиско другарче ;)
Јас немам лидер, ти имаш, а твојот лидер има низок IQ.. што значи за да те прелаже некој со таков ментален капацитет мора да си му испод ниво.

M

Macedon1um

Гостин
Јас немам лидер, ти имаш, а твојот лидер има низок IQ.. што значи за да те прелаже некој со таков ментален капацитет мора да си му испод ниво.
Колку што мене ЗЗ ми е лидер толку ти жив и здрав да си, што друго да ти кажам сам се местиш.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.810
Тоа не го оспорува фактот дека цело сдс отишло на коленичење на кале каде што добиле шут карта, а на 15-ти официјално се очекува тежок пораз на СДС а неофицијално ќе биде потоп за нив. Неофицијално веќе се бираат и келии у идризово за соодветен број на лица, затоа и IQ 33 изборниот резултат ќе го пречекува во Бугарија. Спремате си се за јадење живи луѓе, она што си го пожнеавте очекувајте да си го наберете, а годинава е доста плодна.
И Зајко велеше ќе јадел, па ниту влакно им фали на твоите, + слушнавме и како си се договараат, бранат и заедно крадат.
Плус да се фалеше дека шќиптари ќе средувате, па да те разберам, ама типично.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom