Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Ја има Заев и таа опција да оди кај Села, Тачи и Апасиев и да ги моли нив. Ако сите тројца прифатат ќе фатат точно 61.
Димче рече Левица е #NeverSDS ориентирана. So, not gonna happen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја има Заев и таа опција да оди кај Села, Тачи и Апасиев и да ги моли нив. Ако сите тројца прифатат ќе фатат точно 61.
Треба критична маса....можеби во ВМРО не е достигната, ама каде на друго место?
Добар дел се вратија.....јбг, тежок живот е внатре, џунгла, ко преживи причаче.Абе главен проблем е економската состојба, нема таква идеолошка реформа како што ти велиш одвнатре во партијата, затоа што луѓето се зачленуваат за економски ќар. Плус сум бил во таква ситуација, те понесува масата на луѓе, муабетите на состаноци и се забораваш во суштина што си сакал, кај си тргнал и што си правел.
Овие избори воопшто не бев поларизиран и вака од надвор на се, мислам дека најреално ги гледав работите.
Груевски направи практично еднопартиски систем од 2006 до 2016 и масовно почна да ги експлатира луѓето во партијата за ситни услуги (добро за некого и покрупни). Затоа до 2008 заминаа еден куп салам кадри кои партијата ги привлече во периодот од 2004 - 2006 кога видоа на кај тера работата.
Не може без матичен број,а ако си стигнал до матичниот број на "жртвата" значи имаш повеќе од доволни информации за неаЕдна од ретките добри работи во државава е кога има изборен период тогаш на страницата на ДИК е достапен избирачкиот список, и може со пишување на име и презиме да се види кој каде живее.
Пример, може да се најде адреса на женски кај живеат, па човек може да оди и проба нешто на постигне.
Сега кај и да е, ќе го затворат избирачкиот список, и до наредни избори нема да има опција да се гледа избирачкиот список со адреси на гласачи кој каде живее.
Мислиш дека Апасиев е толку несвесен за геополитичката реалност?
Дали некој ја има прочитано програмата на СДСМ? Таму има еден ден кај што пишува рехабилитација и реконструкција на делницата Катланово - Велес. Дали ова "реконструкција" значи дека конечно ќе се доизгради таа делница заедно со Велес - Катланово за да не бидат раздалечени по неколку километри? Вака како што е сега ова не треба да се води како автопат.
Ако политичарите направеа барем пола од таа програма која ја претставуваат на секои избори Битола требаше да биди Лас Вегас до сега![]()
треба да се искористи тој факт и треба да се бара стратешки партнер, токму затоа северџганиве ме напаѓаат кога говорам за Кина и РФ а моите укажувања се дека токму тие 2 сили денес се толку влијателни
7. Апасиев се позиционира онолку колку што му дозволуваат да се позиционира. Тоа со поделбата у партијата му беше само кодирана порака. Ако не ја сватил нека почне да ги учи кодовите со кои странците ги испраќаат пораките.
Една од ретките добри работи во државава е кога има изборен период тогаш на страницата на ДИК е достапен избирачкиот список, и може со пишување на име и презиме да се види кој каде живее.
Пример, може да се најде адреса на женски кај живеат, па човек може да оди и проба нешто на постигне.
Сега кај и да е, ќе го затворат избирачкиот список, и до наредни избори нема да има опција да се гледа избирачкиот список со адреси на гласачи кој каде живее.
Не може без матичен број,а ако си стигнал до матичниот број на "жртвата" значи имаш повеќе од доволни информации за неа
Се решава и ова...Еве Шеќеринска нека земе членска од ДУИ...Сите среќни и задоволни...Премиер од ДУИ, многу очекувана варијанта. Редно е Зоран да му „учини“ на Али, како што тој му „учини“ во 2017, оти без него Зоки сега ќе беше „бизмисмен“ од Струм'ца.
Да сме реални. Дури и ми стана разбирливо барањето на ДУИ. Не Албанец, ами од ДУИ да е (па каков и да е).
Тоа е најреална разврска на настаните, у случај кога народов сам не сака да земе одговорност друг ќе си земе. Оваа е добра лекција, штета што нема кој да учи од нејзе затоа што после ова од провалија не не вади ништо живо.Премиер од ДУИ, многу очекувана варијанта. Редно е Зоран да му „учини“ на Али, како што тој му „учини“ во 2017, оти без него Зоки сега ќе беше „бизмисмен“ од Струм'ца.
Да сме реални. Дури и ми стана разбирливо барањето на ДУИ. Не Албанец, ами од ДУИ да е (па каков и да е).
Премиер од ДУИ, многу очекувана варијанта. Редно е Зоран да му „учини“ на Али, како што тој му „учини“ во 2017, оти без него Зоки сега ќе беше „бизмисмен“ од Струм'ца.
Ај, те молам, провери за една женска. Ми се допаѓа, ама некако таинствена е. Не кажува каде живее. Се вика Марија Ангеловска.Може и без матичен број, јас само впишувам име и презиме во полето и добивам адреса кој каде живее.
Што ќе ми е матичен број од некого? Тоа матичен е за криминални работи, мене тоа не ме интересираат криминали.
Абе не се играј има од куманово една, ама одадена со дете, отварај очи во што се впушташАј, те молам, провери за една женска. Ми се допаѓа, ама некако таинствена е. Не кажува каде живее. Се вика Марија Ангеловска.
Боди а зошто секогаш народот им е крив на партииве?Дали Мурто и Курто еднаш не сватат дека на народот му е преку кур од партиски вработувања?Мурто и Курто на овие избори заедно изгубија 270000 гласови.Дали ќе сватат конечно дека партиските војници веќе не им носат гласови,баш напротив веќе имаат контра ефект.И сеа шо ќе го тераат народот да гласа само поради страв од албански премиер?Па нека направат еднаш една широка коалиција,па да видиш дека Командант Али ќе ја изгуби моќта.Се додака се мрзиме меќу себе нема спас за државава ,тоа треба на сите да ни е јасно.Тоа е најреална разврска на настаните, у случај кога народов сам не сака да земе одговорност друг ќе си земе. Оваа е добра лекција, штета што нема кој да учи од нејзе затоа што после ова од провалија не не вади ништо живо.