Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сигурно. Прво види кој го имаш во твојот тим, па после вакви слики постирај! :D

Ја кога ќе размислам кој се има во мојот тим, знам дека сме најјаки :ROFLMAO:.

Малку да се нашалиме, некако преозбилно сте си ја сфатиле улогата во барање дупки во фактите. :D

П.С на втората слика нема жени. Не може без мене да помини борбата! (n)
Да не се овие мерки никој не би се замарал од нас(равно-земјашите) ни слики да постира ни бутур.
Стварта е што сакаат со сила да не принудат да се вакцинираме, јас тоа не го одобрувам. Иако мислам дека одредена група на луѓе треба да се вакцинира, чисто од математичко статистички причини.

Досега веќе знаеме дека mRNA предизвикува нови и повеќе случаи на рак, повеќе случаи на починати новороденчиња и уште коjзнае што друго...
Од кај знаете за овие ствари и кои сте тоа вие?

Послединте информации што ги прочитав се дека кај одреден број на луѓе mRNA честичките остануваат во клетките и по 4 месеци и сето тоа време произведуваат спајк протеин.
mRNA е прилично нестабилна и штом си ја заврши работата се распаѓа за неколку часа.

Од кај знаете за овие ствари и кои сте тоа вие?
Знае он,исто ко онаа будалана што знае дека земјата е рамна.

Тоа е,интернет достапен за сите,компјутер за секое семејство...
Тражили сте - гледајте,испадна работава ептен.

Ама и ова кај нас не е ништо према тоа кај србине какви будали и фантазери има.
Може со нив да се тешиме,дека сепак имало подоле и од нашево :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Знам отприлика кај е, не знам дека имало мол на тоа место.
Има има од поодамна, пиша веќе Лурц, Кам маркетот само и евентуално некои канцеларии демек. Не го рачунам за мол ја тоа.

Bato kako sto gledam povekjeto tuka mislat deka ti si najgolema greska.
Грешка си, и грешка се сите други.
Доста му вадите афери.
Сосема нормален и рационален човек е. Верува во науката и се грижи за своето здравје, како и за здравјето на своите најблиски.

За кое место збориш?
Ич не ми текуе.
Ш.иптарска работа,каков мол какви бакрачи.Тоа ми е на 100м од дома,иначе е стамбен комплекс и верувал или не се вика Гарден Ин :facepalm: Го правеше Имер Селмани и целта беше Ш.иптаризација на Влае и успеа намерата,првата зграда е населена со 80% ш.иптарско население

Не сум знаел дека влегле и у Влае толку.
Па кога у една населба со само една шконска,две Турски и три цигански фамилии наеднаш за месец дена ке населиш нови 40 шконски фамилии,како би се нарекол тој процес освен ш.иптаризација?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom