- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.008
- Поени од реакции
- 8.306
А ако сум слободна и вакцинирана…што по ѓаволите сум јас???
Печена за врска
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ако сум слободна и вакцинирана…што по ѓаволите сум јас???
Ти не збореше пред некој ден колку хејтери имам на форумовДа, му пријавив сѐ со ред, по две години пост. Не за друго, го предупредив најкултурно и повторно продолжи по старо.
А не, коцка не е слободна, нема бацки за неа. Ама има други кои може да добиваат бацки.
Интересот навистина спласна, под 2.000 на ден! Не знаев дека вината била и во мене, со моето активно учество на оваа тема! Па уште бара банирање на членови, а од друга страна и при навреда се повикува на "слобода на говорот".
Интересот падна уште пред воведувањето на неуставните мерки. Тука имаше забрзување на вакцинацијата, па кога народот виде дека може прописно да се заебе системот и без сертификат, како да се фати кривина, а притоа да не се загуби социјалниот живот, повторно се имплементираа добрите стари навики.
Со сила ништо не се може, затоа мерките треба и мора да се укинат. Најголемиот губитник е бизнис секторот, а потоа коалицијата која е на власт.
пи.ес. Знам зошто толку голема омраза.
Doktorke, togas ne bea ovie pravila vo sila vo slucaj da ne zaprimeti. Od pred nekoj sat se vovedeni. Imase druga tema, slicna na ovaa so takvi restriktivni pravila, umrena e, nikoj nema tamu posto onaa gospozata od vtori site gi banira koi ne go deleja nejziniot svetogled koj gledano od segasna gledna tocka, jas da bev na nejzino mesto ke si ja iskinev doktorskata diploma i ke se kazvav deka rabotam vo parkovi i zelenilo od sram.Ти до сега 10 пати требаше да бидеш тргнат од темава, па никому ништо.
Ne ne, ne si ja stegaj dusata. Potrudi se slobodno i objasni koja e razlikata megju tvoeto i moeto. Onaka so prosti zborovi posto jas sum so cetvrto vecerno.Не можам јас со твојата логика да се справам, се извинувамзатоа и те прескокнав за одговор
Пеавилата не се од пред некој саат, и пред некој ден/недела ги кажавDoktorke, togas ne bea ovie pravila vo sila vo slucaj da ne zaprimeti. Od pred nekoj sat se vovedeni. Imase druga tema, slicna na ovaa so takvi restriktivni pravila, umrena e, nikoj nema tamu posto onaa gospozata od vtori site gi banira koi ne go deleja nejziniot svetogled koj gledano od segasna gledna tocka, jas da bev na nejzino mesto ke si ja iskinev doktorskata diploma i ke se kazvav deka rabotam vo parkovi i zelenilo od sram.
Автоматски споено мислење:
Ne ne, ne si ja stegaj dusata. Potrudi se slobodno i objasni koja e razlikata megju tvoeto i moeto. Onaka so prosti zborovi posto jas sum so cetvrto vecerno.
Bas sakam da procitam, a i mnogu drugi koja e razlikata pomegju moeto i tvoeto.
Vaka samo se kries pozadi gluposta koja ja istresi.
После зoшто сме рекордери по смрт од Ковид или зошто 40% умираат во болница...
Завчера:
Прегледај го приврзокот 308402
Вчера:
Прегледај го приврзокот 308403
Денес:
Прегледај го приврзокот 308404
Прегледај го приврзокот 308405
IN MEMORIAM ЕЛЕНА ЈОСИМОВСКА 28 09 2021 - YouTube
Slabo ja pratam temata, uste pomalce postiram, taka da prostavaj ako ne sum videl.Пеавилата не се од пред некој саат, и пред некој ден/недела ги кажав
Едно време ги викавме таквите стари моми, али сега ги нарекуваат кариеристи.А ако сум слободна и вакцинирана…што по ѓаволите сум јас???
Акесо, точно имаш хејтери, но никој нема проблем со твоите факти или со твојот резон. Членовите имаат други проблеми со тебе. Како што имаат проблеми и со Бијонс кои чисто се сомневам дека ја зборува вистината.
Неш јебат.![]()
стара мома на 23?!?!Едно време ги викавме таквите стари моми, али сега ги нарекуваат кариеристи.
Епа, гледаш колку се сменија времињата. Аналогија со овие за вакцините и едно време, како тогаш било.стара мома на 23?!?!
... погрешно третирање на пацинет со медицински кислород може да има несакани последици, па и фатални!сега испадна работава дека ја убиле бабата зошто и дале кислород?