- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.403
- Поени од реакции
- 38.959
...тој ти верува, ти не го разбираш!Владе, кај живееш ти жити Бога?
Па иди бе, провери ако не ми веруваш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...тој ти верува, ти не го разбираш!Владе, кај живееш ти жити Бога?
Па иди бе, провери ако не ми веруваш.
Taka li...ok, neka mi izvini....тој ти верува, ти не го разбираш!
.... а тој директор што го менаџира сето тоа што го опиша е потенцијален заменик на В.Филипче ако падне од фотељаБетер душо, бетер...во 8 ми септември плафони паѓаат, поплави нон стоп, лифтови не работат, мртовци во ходник стојат со саати...
Taka vikaat...uste better...on bolnicava ja unisti a Tek za ministerstvoto da ne prajme moabeti.....a bivsata zena mu e najgolem antivakser..... а тој директор што го менаџира сето тоа што го опиша е потенцијален заменик на В.Филипче ако падне од фотеља![]()
...сака да каже дека во еден објект каде циркулираат луѓе и се работи 24ч мора да се амортизира градбата во сите сегменти фасада, канализација, дрвенарија, цел инвентар, па затоа постојат мајстори кои сето тоа ќе го сменат, поправат само да се каже два збора со еден потпис, дали такви појави има во приватни објекти?Taka li...ok, neka mi izvini.
Изгоре и Претседателот на Влада полемизира. Не сака да ја прифати одговорноста (оставката) затоа што тоа ќе биде шамар пред локалните. Игра политички игри. А народот гледа дека нема интерес кај нив за решавање на кризава. Интересот за вакцина е спласнат. Просекот е околу 1.000 дневно и сеуште стојам на тоа дека треба да се имунизираат за некој месец, а не сега кога бранот завршува и кога започнува сезона на грипови и наскоро, новиот бран. По вакцина, имунитетот опаѓа, а организмот, во нормални околности, би се справил полесно со овој вирус (зборувам кај младите). Тоа е моето размислување, но секој со својот памет.Абе цела болница му изгоре за 3 минути. Ти за цевки зборуваш ?
По вакцина, имунитетот опаѓа, а организмот, во нормални околности, би се справил полесно со овој вирус (зборувам кај младите).
Зборувам за прва доза и тоа е факт. Затоа препорачуваат вакцинираните да се чуваат тој период од 2 недели.
Зборувам за прва доза и тоа е факт. Затоа препорачуваат вакцинираните да се чуваат тој период од 2 недели.
Нареден пат очекувам стоечки овации господине Првсе Вакцинирав.![]()
...рече тролЕјбусот и остана без електрична енергија од што се испразнил од постот!Еве една студија за Тенекаријата, Зурла и Биџонс направена од др. Ники Минаж![]()
Why is Nicki Minaj tweeting about vaccines and some guy’s swollen testicles?
The rapper missed the Met Gala because she isn’t vaccinated, but what does this have to do with the sexual function of a bloke in Trinidad? Michael Sun explains it to Steph Harmon, quicklywww.theguardian.com
Ај оди прочитај го она што го потпиша Џо и врати се. 19 држави нема да го имплементираат тоа...што лошо го пренесе.Дамби во УСА над 100 души фирмите задолжителна вакцинација, тука колку ќе биде минимумот 10?
Ne e tocno, ako si vo tek mnogu drzavi do sea 20 i neshto, ne go prifakjaat zakonot.Дамби во УСА над 100 души фирмите задолжителна вакцинација, тука колку ќе биде минимумот 10?