Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Точни се бројките на активни случаи? Пред 5-6 дена гледав имаше скоро 17к активни, сега ми покажува 12к?

Точни се бројките на активни случаи? Пред 5-6 дена гледав имаше скоро 17к активни, сега ми покажува 12к?

Да официјални бројки се тие. А колку се точни да ти кажу право не знам. :P

Забораваат да ги внесат оздравените во официјални бројки. Тоа се луѓе што се лечат дома, по дифолт 20 или 10 дена.

:popce:
Ова ко циганче на семафор, чиче, чиче, дај неколку вакцини госпот здравје да ти даде.

Ова ко циганче на семафор, чиче, чиче, дај неколку вакцини госпот здравје да ти даде.
Од каде и да е, макар здравствените работници да се заштитат...Изгинаа пустиве...

Леле кое дно од Влада имаме. Питачат за вакцини по комшии. А уште кога ќе ми текне дека неколку ститина илјади ги гласале.
Ова го нема ни во суб-сахарска Африка.

Ех што ти е карма.
На времето бугарките молеа за две червени, а денес ние молиме за 100 вакцини :icon_mrgr:

Шпанците веќе ја добиваат втората доза од вакцината, ние абер си немаме, ама затоа фрижидери си имаме:sneaky:

@TrendS и? Мислиш дека 70 годишните моб апликација ќе користат а?или да ги натераш?
Плус не сите телефони имаат од таа група..

Се паѓа во вода ова... Мојт хартиени само со тест (како што беше досега) или вакцина (да не се тестираат овие)

... edno e primerot od manus u amazonija kade e misija da stignes drugo e evropa kade ima ogromen protok na luge
знаеш ли ти колкав е Манаос, таму има и големо прстаниште со проток на луѓе... кога веќе еднаш им дојде К19 во Бразил, бетер е од Европа, бетер е таму и од шутка и арачиново, какви карантини и одговорнпст

Заев па завикал ќе си ги платимо по набавну цену. А да не сакаш за џабе да ви ги дадев? :popce:

неќат србчињата фајзер, само спутњик... ако ни даде нас подоцна Раша спутњик ќе се трампаме со србите:cool:

знаеш ли ти колкав е Манаос, таму има и големо прстаниште со проток на луѓе... кога веќе еднаш им дојде К19 во Бразил, бетер е од Европа, бетер е таму и од шутка и арачиново, какви карантини и одговорнпст

Manaus e las vegas za skopje 90% od gradovite vo eks komunistickiot blok.

images.jpeg

Najnebitno toa, fakt e deka e izoliran grad i deka moze so perth se najizolirani metropoli vo svetot taka da ok primer e za da se vidi dali i kolku raboti kolektivniot imunitet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom