Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко ќе ти дојди Маленија и Консорд Раде че те мавне депресија.Прегледај го приврзокот 448877
Цицај да ти ебам дебелиот полн со говна 2 дена ми одзеде ти ебам играта ненормална*
*10/10 would play again
Onwards, tarnished!
Вчера цел ден literally не го убив, денеска и него па и Rykard и Radahn. Фатив ритам некако со Greatsword two-handed raw power особено и на коњ како ми е научен Radahn didn't stand a chance.Ко ќе ти дојди Маленија и Консорд Раде че те мавне депресија.![]()
Straight is life welcome to the club.Вчера цел ден literally не го убив, денеска и него па и Rykard и Radahn. Фатив ритам некако со Greatsword two-handed raw power особено и на коњ како ми е научен Radahn didn't stand a chance.
Се хајпав цела ноќ со комбоа во глава и на крај денес дури и сум underwhelmed колку лесно ги пројдов, нешто како прв секс на жена, ваљда.
Вака живееме ние 10+ години БожинСе хајпав цела ноќ со комбоа во глава
Dark Souls 3 has entered the chat...Најдобра игра, веројатно ever.
![]()
Платинум…Да апдејтирам пошто падна форумот.
Прегледај го приврзокот 450521
Најдобра игра, веројатно ever.
Воедно и прва платинум![]()
Затоа цело време пасив агресив ми одговараш.Платинум…
Пред ~13 години среќен бев кога некој ќе пишеше нешто во солс темата, а денес сум солти оти секој нов е одма подобар во игрите од мене. Стареам, деновиве сигурно и во ЦС ќе ме расплакате.
![]()
Нокрон или тоа љиљаковата пештера во SotE?Прегледај го приврзокот 451143
Fc me. Vtor playthrough a prvpat idam ovde
Stevie Wonder vo gejmingot
Нокрон.Нокрон или тоа љиљаковата пештера во SotE?
Мислиш дека не проверував и не истражував?Искрено одев во куп области рано заради ајтеми и грајднинг( т..е мимикот и други ствари) и некако бев приморан да истражувам
У ДЛЦ-то практично се беше на спидран. Ги посетив сите обласи али беше турбо и некако ми делува мутно