Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Ко ќе ти дојди Маленија и Консорд Раде че те мавне депресија. :D
Вчера цел ден literally не го убив, денеска и него па и Rykard и Radahn. Фатив ритам некако со Greatsword two-handed raw power особено и на коњ како ми е научен Radahn didn't stand a chance.

Се хајпав цела ноќ со комбоа во глава и на крај денес дури и сум underwhelmed колку лесно ги пројдов, нешто како прв секс на жена, ваљда.

Вчера цел ден literally не го убив, денеска и него па и Rykard и Radahn. Фатив ритам некако со Greatsword two-handed raw power особено и на коњ како ми е научен Radahn didn't stand a chance.

Се хајпав цела ноќ со комбоа во глава и на крај денес дури и сум underwhelmed колку лесно ги пројдов, нешто како прв секс на жена, ваљда.
Straight is life welcome to the club. :roker:

Ко ќе ти дојди Маленија и Консорд Раде че те мавне депресија. :D
Да апдејтирам пошто падна форумот.

1000047365.jpg

Најдобра игра, веројатно ever. :цицки:

Воедно и прва платинум :D

Да апдејтирам пошто падна форумот.

Прегледај го приврзокот 450521

Најдобра игра, веројатно ever. :цицки:

Воедно и прва платинум :D
Платинум…

Пред ~13 години среќен бев кога некој ќе пишеше нешто во солс темата, а денес сум солти оти секој нов е одма подобар во игрите од мене. Стареам, деновиве сигурно и во ЦС ќе ме расплакате.

:kuracc:

Платинум…

Пред ~13 години среќен бев кога некој ќе пишеше нешто во солс темата, а денес сум солти оти секој нов е одма подобар во игрите од мене. Стареам, деновиве сигурно и во ЦС ќе ме расплакате.

:kuracc:
Затоа цело време пасив агресив ми одговараш.
Требаше да знам.

• Хаха
Reactions: wot
Нокрон или тоа љиљаковата пештера во SotE?
Нокрон.

Не, во првиот плејтру воопшто не настојував да најдам сѐ од прво, затоа пропуштив некои области. Сега правам сајдлајнс со цел да чекирам одредени квестови на NPC-a.

Мразам кога одредени работи (квестови) не се остварливи чисто од гејмплеј, па мораш да гледаш на интернет што треба, а што не треба да правиш со цел да не ти пропадне квестот. Али јбг што да правам, морам.

Само не ми е јасно како можев целата фора со метеорот да ја пропуштам...
А маркирано ми било на мапа:facepalm:

Искрено одев во куп области рано заради ајтеми и грајднинг( т..е мимикот и други ствари) и некако бев приморан да истражувам
У ДЛЦ-то практично се беше на спидран. Ги посетив сите обласи али беше турбо и некако ми делува мутно

Искрено одев во куп области рано заради ајтеми и грајднинг( т..е мимикот и други ствари) и некако бев приморан да истражувам
У ДЛЦ-то практично се беше на спидран. Ги посетив сите обласи али беше турбо и некако ми делува мутно
Мислиш дека не проверував и не истражував?
А бе во сите чошиња се пикав и по сите клифови се качуев, али ЌОР сум зајеби ме :facepalm: :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom