Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka na 5ka ti e 120 frejma, ama treba da se proveri. Na ps4 pro mi ja terase na nekoi 40 i kusur frejmovi na odredeni delovi, inaku nad 50. Ako imas izbor, 5ka sekako ti e podobra opcija.Decki dali elden ring da se igra ps4 ili ps5 verzija? Citam na net preporacuvaat ps4 radi fiksirana 60 fps. Koj ima iskustvo ako moze malcepomos.
Imam 5ka, i ja imam PS4 igrata. Mozam da ja simnam PS5 verzijata za bespari, samo muabetot mi bese deka negde citav navodno ps5 verzijata varirale frejmovite i definitivno ne bile 120 dodeka na ps4 verzijata bile fiksirani?Mislam deka na 5ka ti e 120 frejma, ama treba da se proveri. Na ps4 pro mi ja terase na nekoi 40 i kusur frejmovi na odredeni delovi, inaku nad 50. Ako imas izbor, 5ka sekako ti e podobra opcija.
Да, проверено. Другар ми даде PS4 Pro диск, ја инсталирам на PS5 и иам опција и за PS5 верзија да апгрејдирам ама PS4 верзијата е по smooth и не ја апгрејдирав. Ако ја апгрејдираш ќе имаш 2 верзии инсталирани па можиш да споредиш.Imam 5ka, i ja imam PS4 igrata. Mozam da ja simnam PS5 verzijata za bespari, samo muabetot mi bese deka negde citav navodno ps5 verzijata varirale frejmovite i definitivno ne bile 120 dodeka na ps4 verzijata bile fiksirani?
Како мислиш ДС3 багната?1 пат пробувам сериозно souls-like игра, освен DS3 што беше ептен багната и напрајв алтф4 шифт дилит по 20 минути. Значи прво proper souls искуство.
3 сати талкам ко изгубен германец, штотуку го убив Margit по 10 обиди, тешка психопатија и садомазохизам е играва, едвај чекам после работа утре пак.
Необјаснив филинг откако поминав 1 бос, кој мислев е само nerd претерување на @wot и остали нрд-ови тука.
Автоматски споено мислење:
Да, проверено. Другар ми даде PS4 Pro диск, ја инсталирам на PS5 и иам опција и за PS5 верзија да апгрејдирам ама PS4 верзијата е по smooth и не ја апгрејдирав. Ако ја апгрејдираш ќе имаш 2 верзии инсталирани па можиш да споредиш.
Појма неам одамна беше, во смисла сецкаше и лоши фрејмови којзнае што верзија имав а и ја играв на ПЦ и баталив немав трпение.Како мислиш ДС3 багната?
У елден ринг има повеќе багови од дс3.
Тоа најверојатно ти е било до компјутерот, од сите фромсофт игри дс3 е со најмалку багови.Појма неам одамна беше, во смисла сецкаше и лоши фрејмови којзнае што верзија имав а и ја играв на ПЦ и баталив немав трпение.
Па не баш на компир ти треба барем микро бранова, захтевна е али далеку е од тоа да тестира графички.ДС3 е најполирана, со најмалце експлоити и глупости на фромсофт. И бајги е графички по мека него Елден Ринг. Компир мода на елден ринг ти е макс сетинзи за ДС3. Да не си нашол некоја тапа верзија...