Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од тоа што ненамерно го видов, ми изгледа дека е поспора од Секиро, а побрза од ДС франшизата.Ќе пробам што помалце да гледам пред да ја играм викендов, ама изгледа сите имаат позитивни импресии.
Да. Не знам како дури ни тоа не си го дознал. Друго не ти коментирам ајдеА друго што ме интересира е... дали стварно е нешто во open world стил?
That sucks, balls, big time !!!!!!!!!openworld e играва.
Не знам како дури ни тоа не си го дознал
Пвп проба?Играв денес скоро три саати. Позитивен впечаток имам, иако не би рекол дека видов нешто ново. Изгледа ќе има многу за истражување затоа што и малово делче што е пуштено делува доста големо, а не па цела мапа. Комбатот ми е скоро ист како во Демонс Солс.
Не. И општо не ме интересира баш, само во Демонс пробав, ама и скроз на почеток со обичен меч и ништо друго сигурно воопшто не е интересно. Прочитав и дека имало проблеми.Пвп проба?
У погрешна игра си одлучул да пробаш пвп незнам за ББ али само у ДС3 е средена пвп играта и е избалансирана.Не. И општо не ме интересира баш, само во Демонс пробав, ама и скроз на почеток со обичен меч и ништо друго сигурно воопшто не е интересно. Прочитав и дека имало проблеми.
Планот ми е да прошетам колку ќе стигнам утре, па во недела да ги пробам на кратко сите класи за да знам што да играм кога ќе излезе.
Друго е искуството кога ја играш пвп само и друго е кога ти е прв плејтру многу е позававно со пвп друго искуство е плус од Фромсофт ќе ставеле посеби арени за пвп, али работата е да искусиш нешто поинаку од сингал плеер плејтеу.Директ ПВП на сефте игра ми е класично сквернавење според мене.
Дајте да ги испоштоваме батиците прво. Се потрудиле околу прича, карактери, атмосфера и слично, прво да ја доловиме суштината на играта па након тога чампамо на ПВП. Кој сака нормално...![]()