Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фантазијааа!!! одвај чекам да ги кидам нубовите на пвп уште сега видов трол потенциални места.Како ви се виде гејмплеј видеото?
И да знаеш така ќе бидеpa od 30 minutno video Vati sea ke moze dolgometrazen film od 2 saata da napravi so teorii i prikazni.
Јас се чудев што те нема кога ти спротивен пристап имаш кон игратаМногу се спојлате бе дечки.
Ме чеша и мене али не чепкам ништо.
Што треба тоа да значи?Јас се чудев што те нема кога ти спротивен пристап имаш кон играта![]()
Си спремаш терен (процена на ризик од дефокусирање од обврски и нивно предвремено решавањњ) за методско и темелно студирање на играта без претходни информации за неа, пропратно со само изолација, недостапност на телефон, залихи од храна...Што треба тоа да значи?![]()
Ау ме бендиса мислењево да бидам искренСи спремаш терен (процена на ризик од дефокусирање од обврски и нивно предвремено решавањњ) за методско и темелно студирање на играта без претходни информации за неа, пропратно со само изолација, недостапност на телефон, залихи од храна...![]()