Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде играта, ама 20 евра за артбук и саундтрак?
На замунда ќе ги најдам и 2те. :pos:

Преходно беше подобро ти ги даваа сите ДЛЦ за тие пари. :D

До Замунда ќе треба да чекам уште 5-6 месеци, а тоа не е опција во овој случај ;)
Ова мора да се игра на рилис.
Зборам за саунтракот и артворкот секако не се брза за тоа а саунтракот ќе го бапнат на спотифај најверојатно од ланчот така да шу ги е*а. :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20220222-223209_Spotify.jpg

Веќе ја има на спотифај. :lolzz:

Последно уредено:
Никако :LOL:
Полош старт сум немал во нити една од овие.
Коњаникот ме откина од ќутек. А првиот бос шо се вели... :facepalm:

Али не си зеам на срце и не си ги ставам во прашање скиловите, 35 - 50 фпс и доста статери.
Probably we are too old for this ...:unsure:

Ja igrav 2 casa samo, se nadevam ke sum free periodov za zapnam. Inace umrev rekordno pati kako za start. I lutam, ne znam kaj odam, koja i strana da fatam mi se otvara oblast.

Kolku rano se naogja konjot poso akam peski hahahha

Ja ja zemav fizicka ima nekoi goodies ko post cards, amblemi, stikeri i poster. Sakam site igri za ps5 da gi imam fizicki.

Ja sum vise ligav, se naviknav na 60 fps

IMG_20220225_161303.jpg

IMG_20220226_110838.jpg

Што е толку хајпот за играва?
П.С Гледам сите поголеми што праат гејм ривјуа оцената му е 10ка ...

Што е толку хајпот за играва?
1645871402945.png
:rolleyes:

.......

Иначе @wot... 60 фпс и не ти треба ништо фазла. Ама стабилни 60.
Јас не успеав да ги стабилизирам фрејмовите дури и со намалена резолуција.
И покрај графичките редуцирања кои ги направив фрејмовите повторно беа заникаде.
Па пробав и ја намалив резолуцијата... и пак никаков резултат, одвреме-навреме паѓа под 30 no matter what и прави статери со кои не тепаш бос.

Се плашам дека нема да ја изуживам играва како што планирав и очекував, штета стварно.

Најбитно во Елден Ринг, ако умреш 2-3 пати од нешто, не пробувај залудно. Отворениот свет ти дозволува да го заобиколиш и избегнеш за сега, па ќе му се вратиш појак. Тој на коњот на старт секако скоро невозможно е да се тепа одма.

@wot најди три сајт оф грејс за коњот. Иначе тоа златното што е кај секое ти покажува во која насока треба да се движиш за мејн квестовите.

На ПЦ има проблеми со перформансите, најавија веќе дека пробуваат да средат, а мислам утре ќе бидат и офлајн серверите некој саат.

Барајте ги делчињата од мапите за да ви ја покажува мапата како што треба. И после истражувајте насекаде. Многу лесно може на почетокот да завршиш во област што е за понатаму, одма се осеќа по тоа колку демиџ правиш. Па како што реков, бегајте и спремајте се да се вратите покасно.

Некој има проблем со црни ленти? На хм хм верзија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom