Јужни Ветар

• Креатор на темата Креатор на темата DimeBratot
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде да се гледа вториов дел од филмот?

Ја завршив вчера првата сезона. Многу фалби за ништо. Филмот го гледав пред 2 години, ме бендиса, али серијалов некако тињест.

Што им требаше да го мењаат Бјела со Манојловиќ. И Бјела не ми е некое мафијашиште, али Мики па уште помалце.

Глоговац беше топ негативец во филмот, Бандовиќ и Бугаринов онака досаднички. Мараш досада. Едино Бача знаеше да направи некоја смешка, ама он па малце минутажа имаше. А убаво делуваше дека ќе продолжат од првата сцена од петта епизода и Боливија, ама очигледно не знаеле како.

Серијалов не се споредува со Клан и Беса, а камоли пак со првите две-три сезони од Под прикритие.
Од мене 4/10.

П.С.
Бојко (ваљда инспирирани од Борисов):
Мараш, знаш шта се дешава напољу?
Мараш: Знам, популација Бугара се смањује јебига. Нече вам пасти на памет да долазите овамо више ни за Нову Годину. :D

Гледам дека и нашиве направиле серија наречена BlackOps (веќе помина некое време), но реално кога го видов трилерот не знаев што да мислам. Само акција и експлозии како у Џејмс Стејтам филм, а ефектите изгледа ко да се едитирани во MS Movie Maker. Не сум го гледал, можда е добар, но убаво е да го земат за пример Јужни Ветар. Интересно акционо серииче со добра приказна без непотребни ефекти и глупости. И давам 7.5/10.

Гледам дека и нашиве направиле серија наречена BlackOps (веќе помина некое време), но реално кога го видов трилерот не знаев што да мислам. Само акција и експлозии како у Џејмс Стејтам филм, а ефектите изгледа ко да се едитирани во MS Movie Maker. Не сум го гледал, можда е добар, но убаво е да го земат за пример Јужни Ветар. Интересно акционо серииче со добра приказна без непотребни ефекти и глупости. И давам 7.5/10.
Black ops е сосема различна содржина.

Black ops ќе зе зачудиш ама само трејлер направија а серијата ни прва епизода не е снимено.

Black ops е сосема различна содржина.
Black ops ќе зе зачудиш ама само трејлер направија а серијата ни прва епизода не е снимено.
Уште боље што не пуштиле ни една епизода, можда сватиле дека е премногу клише...

Da ne znae nekoj kako moze i dali uposte moze da se gleda jv2 online??

Да, а во 3 дел и Џони Деп ќе глуми.
Нема потврдено за Џони Деп. Овој е потврден.

Овие Gledy.mk македонскиов сервис за онлајн филмови и серии кога прашав за Јужни Ветар ми пишаа дека ќе го имаат наскоро во понуда но не ми одговорија дали се комплет и филм и серија.

Нема потврдено за Џони Деп. Овој е потврден.

Овие Gledy.mk македонскиов сервис за онлајн филмови и серии кога прашав за Јужни Ветар ми пишаа дека ќе го имаат наскоро во понуда но не ми одговорија дали се комплет и филм и серија.

100% ќе се појави во третиот дел Џони Деп. Најверојатно информацијата ја чуваат како изненадување. Иначе сигурно не бил на прошетка по савски кеј во Белград. :D

100% ќе се појави во третиот дел Џони Деп. Најверојатно информацијата ја чуваат како изненадување. Иначе сигурно не бил на прошетка по савски кеј во Белград. :D
Џони Деп беше во Белград за друг проект.

A eве Милош Биковиќ што кажа за Џони Деп дали ќе има улога во Јужни ветар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom