- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.686
- Поени од реакции
- 5.373
А тоа што македонците гласаа за сообраќајка и вие се согласувате што кажува тоа за вас?Дали знаеш што е убиство со умисла Пуно ?? Во тој случај, дури и да пукаше со пиштол чивекот, по ниедно правило не можеа да го осудат за осуда со умисла... Тоа што кажуваш дека Албанците гласале за убиство со умисла, е доказ за мајндсетот кој владее кај вас и кој ќе ве кошта многу
Ајде де, не ти чинат луѓето на власта сега а? Луѓето кои дозволија двојазичност во цела држава и кои ги остварија непостоечките точки, од непостечката Тиранска платформа... Колку само типично од ваша страна, отварање 10 прста, како што наеднаш станаа шовинисти оние кои потпишаа амнестија за воените злосторства...
Не, се како мене, не се секирај. Да беа како мене, немаше многу работи да се случат... Повеќето одат по линија на помал отпор и затоа се игнорантни работите што ги правите, пошто не им е дојдено јајцето на газот.
Па ако амнестирале воени злосторници треба да се нарекуваат шовинисти, патем што ќар имам јас ако амнестирале терористи, те молам потсети ме.
Автоматски споено мислење:
Немам податоци како е *мојот* етникум па да се споредам, можеби треба да прашувам некој експерт а.к.а. македонец.,,,a ti mislish deka si poinakov od tvojot etnikum,,,