Лесно ти е тебе, секогаш можеш да ми се вратиш...

• Креатор на темата Креатор на темата BoZiCA
  • Време на започнување Време на започнување
Сега со овој разум хахаха ќе кажам дека нема шанси да си ја расипам врската со новиот дечко ради старата љубов. Ама сега така размислувам,трезно да речеме хахаха. А да дојде до тоа... знам дека ќе ја одберам погрешната опција... како и секогаш што правам... :pos2:
не си само ти мислам дека 90% постои од лујѓе кои би се нашле во слична ситуација би се двоумеле

Не. Кога нешто еднаш ќе се скрши колку и да се трудиме да го поправиме едноставно е невозможно, лузни остануваат засекогаш. Болело еднаш ќе боли повторно. Погрешно е да се гради среќа врз туѓа несреќа. Погрешно е да се правиме дека сега се е во ред, кога реално не било (штом завршило) и нема да биде. Не џабе велат "Не и се враќај на старата љубов, тоа е приказна со веќе познат крај." Ако било вистинско никогаш немало да заврши. Кога сакаш искрено не повредуваш и не дозволуваш да ја изгубиш саканата личност! Подобро каменче од љубов отколку дијамант за прошка!

Не е случајно - штом една врска заврши

Секако не е лесно да се преболи, посебно доколку личноста ни значела многу

Неколкумина мои бивши со кои сум имала значително долга врска - секако се во моето срце и доколку побараат од мене и доколку можам секако би им помогнала

Сум се обидела да ја повратам старата љубов (токму со истите момчиња) и кога сум мислела дека ке се врати старата страст - сфатив дека - тоа е само идеализирање на стариот добар ... (тој и тој) ... дека чуствата не се вратија ... само милоста кон тој човек, но тоа не е доволно за со некој да го поминеш остатокот од твојот живот

Затоа велам - се има своја причина - никој не раскинува од арно - секое лошо е за добро

П.С. Доколку ме моли? - Никој досега не ме молел ... за жал или за среќа незнам .... Признавам нема да бидам рамнодушна во тие мигови - бидејќи кога љубам - љубам со целото срце и тоа не се губи така лесно - но бидејќи не сум се нашла во таква ситуација - незнам како би изреагирала

Затоа велам - се има своја причина - никој не раскинува од арно - секое лошо е за добро

П.С. Доколку ме моли? - Никој досега не ме молел ... за жал или за среќа незнам .... Признавам нема да бидам рамнодушна во тие мигови - бидејќи кога љубам - љубам со целото срце и тоа не се губи така лесно - но бидејќи не сум се нашла во таква ситуација - незнам како би изреагирала
Исто и јас велам дека се има своја причина сигурно без причина не сме ја напуштиле старата љубов и ако кажеме дека сме ја заборавиле ке излажeме,затоа што ако некој си го сакал неможеш да го заборавиш и нема да го памтиш по лошо затоа што тој некогаш ти значел нешто и можеби сеуште ти значи...Значи и јас незнам како би изреагирала доколку некој би ме молел... :S

--- надополнето ---

Исто и јас велам дека се има своја причина сигурно без причина не сме ја напуштиле старата љубов и ако кажеме дека сме ја заборавиле ке излажeме,затоа што ако некој си го сакал неможеш да го заборавиш и нема да го памтиш по лошо затоа што тој некогаш ти значел нешто и можеби сеуште ти значи...Значи и јас незнам како би изреагирала доколку некој би ме молел... :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom