Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Почнаа пак овие.
Автоматски споено мислење:

Значи годинава ќе може да си поминат со ова...
Ако FIA беше Ferrari International Assistance тогаш шо е ова со Мерцедес??
Од следна сезона нема да е легално ама сега нека го користат...каде го има ова бе :pos:

место да измистат ферари нешто паметно они се жалат само :pos: Строл Ф1 годинава со болидот ќе ги јаде а не пак другите, Чеко за сеа зад мерцедесите е нон стоп.

Секако. А првпат ти го гледам ников. А во спортските теми ниедно мислење не сум ти сретнал.

Устави чекај, може си втор профил на овој горе што го цитирав.

Сериозно администрацијава треба да расчисти си двојните профили.
Најдете си ги по IP адреса и исклучете ги тие со два профила.

Оди измавај го еднаш потсреди хормоните, има луѓе што не коментираат на се.Камо јас тебе да не те сретнев.

Ферарии има ново предно крило за денеска.
Ај да видиме предно крило > DAS. :pos:

Уствари немало ново предно крило

Attachments

• Screenshot_20200226-103811.jpg
    Screenshot_20200226-103811.jpg
    493,7 KB · Прегледи: 17
Последно уредено:
Ферарии има ново предно крило за денеска.
Ај да видиме предно крило > DAS. :pos:

Уствари немало ново предно крило
Мислам кажаа дека нема да има некакви новости на болидот до крај на тестинг ако не се лажам. Изгледа тек во Мелбурн може да видиме нешто ново ама не верувам дека ќе можат да се борат со Мерцедес, а можно е и Ред Бул да им има избегано.
---------------------------
Иначе дојдов во темава да пишам дека Реново колку повеќе го гледам од хајлајтс и слики толку повеќе ми се свиѓа, џабе изедов говна дека не го бива црно :icon_mrgr:

Си изгледав, ептен ми се бендиса. Иначе Тото многу конци влече за во иднина. Ако за 5 години да речеме Мерцедес се одлучат да се повлечат, Тото останува тука дефинитивно.

Не правам спојлери :pos:

88360952_1642967755860200_5790997305339412480_o.jpg

последно ова, наредно у мелбоурн

Иначе, има нешто во врска со ФИА и Ферари, демек направиле спогодба за моторот нивни, наводно имаат некоја дупка во правилникот најдено. Ама не знам сигурнп што е, немам салам прочитано.

Како и да е, скрос безвеза шо вака демек јавно се кажува, прават да изгледа ко да прават нешто нелегално Ферари, а нема врска.

Ама Мерцедес нешто ко ќе направат и не е баш најдобро регулирано, тогаш никому ништо, а Ферари во ваква ситуација тогаш "AAAA CHARTERS! "

И така, стандард.

И уште нешто шо изјави Биното, ако наредниве 3 трки не му изгледа ок како шо треба, ќе си се посветат на 2021.

Мерцедес, 7ми последователни шампиони, welcome.

Абе дај не заебавајте со ова демек ФИА им наштетува на Ферари, до вчера у буквална смисла за јајца ги лижеа дур беа Жан Тод и Шумахер, сеа као демек контра Ферари се одело.

Ок, барем нешто се дешава

Attachments

• IMG_20200228_201048.jpg
    IMG_20200228_201048.jpg
    134,3 KB · Прегледи: 35

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom