Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Па јас знам само за ЕБР а за другите појма немам. 3200 метра за 16 минути, 60 склекови за 2 минути, 10 пати вратило, 60 стомачни. Мислам дека во ЕСЗ е појака ама не сум сигурен.

Па јас знам само за ЕБР а за другите појма немам. 3200 метра за 16 минути, 60 склекови за 2 минути, 10 пати вратило, 60 стомачни. Мислам дека во ЕСЗ е појака ама не сум сигурен.

хехехе...овие другите моментално можам да ги исполнам...(не се фалам), само за вратило незнам,неам пробано,т.е. нема каде

Ту бе дај им шипка на двајца другари нека држат од страните и ете. Или можеш на дрво на некоја појака гранка. Тоа е најдобра вежба за правење "V" форма на грбот.

Ту бе дај им шипка на двајца другари нека држат од страните и ете. Или можеш на дрво на некоја појака гранка. Тоа е најдобра вежба за правење "V" форма на грбот.

викаш само со дигање ке постигнам 'V' форма?? ае,ке пробам:vozbud:

Денеска во р. Вардар во Скопје се возеа со чамци Волците хехе... како деца мали беа али во телато огромни (прави волци) автоматите на грб да не ги заборавам добар впечаток ми оставија:violent1::pos2:

Денеска во р. Вардар во Скопје се возеа со чамци Волците хехе... како деца мали беа али во телато огромни (прави волци) автоматите на грб да не ги заборавам добар впечаток ми оставија:violent1::pos2:

ххехехех нормално:D малце радост бе....али зверови се...колкави сеее:vozbud::oeoeoe::violent1: ја не би се тепал со нив:pos2:

бев денес до гтц... случајно пројдов покрај ова шо е,заграденото,што работат нели видов униформи,најразлични,али оние свечени,офицерски АНТИКВАРНИЦА мислам се викаше...внатре...значи внатре немаше шо нема, шлемови,беретки,џандарски капи,војнички капи,амблеми, униформи, лонци...СЕ!!! али нема амблеми од ТИГРИ/СЕБР/ЛАВОВИ/ВОЛЦИ...ја такви уштеее си барам...а никако да најдам!

armvolci1.jpg

makedonskilavovi.jpg

за амблеми од Лавовите многу тешко се наоѓа осве ако не најдите од некој бивш припадник

7ми мај...ден на полицијата!!! ајде,чекам,да видам дали ке има презентација на оружје,возила...каде?? чекам инфо,ке пишам тука!

kako i da e trebe mnogu vrska da se ima za da rabotis vo MVR,povekjeto e za albanci

od sekogas me intersirale sliki i videa da gledam za nasite heroi

јас сум редовен на најдиработа.com.mk. досега немало ништо такво ама чекам. се надевам дека ќе биде у поскоро време. а ако дадат конкурс мора да го има на таа страна. биди редовен и се надевам дека ќе дочекаме:helou:.

ако дознам ќе ви пишам нето имам нешо другарчиња таму:smir: во МВР мислам

:oftopic: Нели сметате дека оваа тема треба да биде во Политика? На крајот на краиштата, војската е средство за спроведување на некоја политика. Сметам дека таму е посоодветно да стои, отколку во Општи Муабети.

:oftopic: Нели сметате дека оваа тема треба да биде во Политика? На крајот на краиштата, војската е средство за спроведување на некоја политика. Сметам дека таму е посоодветно да стои, отколку во Општи Муабети.
Od toa politicarite propaga drzavata, od niv policijata ne moze da raboti. Treba da se smeni nesto vo taa nasoka. A ne vaka politicarite upravuvaat so vojskata, a ne videle sto znaci da si vojnik ili policaec, ne ja branele drzavata vo prva linija. Neka dojdat i niv da gi pukaat pa da vidis kako i patriotizam ke im se rodi i ljubov kon drzavata :)

Ima eden film, koj go gledal znae, koj ne, neka go gleda " Starship Troopers ". Tamu, za da se bavis so politika, i so upravuvanje na drzavata treba da imas otsluzeno vojska, da ja imas braneto drzavata. E taka treba da bide, barem ako me prasas mene. A ne sega mamini i tatini ja "branat" drzavata od foteljite a siromastijata neka gine po frontovite kaj sto gi prakaat. Sekoja cest na isklucocite kaj politicarite :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom