Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па јас знам само за ЕБР а за другите појма немам. 3200 метра за 16 минути, 60 склекови за 2 минути, 10 пати вратило, 60 стомачни. Мислам дека во ЕСЗ е појака ама не сум сигурен.
Ту бе дај им шипка на двајца другари нека држат од страните и ете. Или можеш на дрво на некоја појака гранка. Тоа е најдобра вежба за правење "V" форма на грбот.
Денеска во р. Вардар во Скопје се возеа со чамци Волците хехе... како деца мали беа али во телато огромни (прави волци) автоматите на грб да не ги заборавам добар впечаток ми оставија:violent1::pos2:
Od toa politicarite propaga drzavata, od niv policijata ne moze da raboti. Treba da se smeni nesto vo taa nasoka. A ne vaka politicarite upravuvaat so vojskata, a ne videle sto znaci da si vojnik ili policaec, ne ja branele drzavata vo prva linija. Neka dojdat i niv da gi pukaat pa da vidis kako i patriotizam ke im se rodi i ljubov kon drzavataftopic: Нели сметате дека оваа тема треба да биде во Политика? На крајот на краиштата, војската е средство за спроведување на некоја политика. Сметам дека таму е посоодветно да стои, отколку во Општи Муабети.