Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
Па јас знам само за ЕБР а за другите појма немам. 3200 метра за 16 минути, 60 склекови за 2 минути, 10 пати вратило, 60 стомачни. Мислам дека во ЕСЗ е појака ама не сум сигурен.

С

Спенсер

Гостин
Па јас знам само за ЕБР а за другите појма немам. 3200 метра за 16 минути, 60 склекови за 2 минути, 10 пати вратило, 60 стомачни. Мислам дека во ЕСЗ е појака ама не сум сигурен.
хехехе...овие другите моментално можам да ги исполнам...(не се фалам), само за вратило незнам,неам пробано,т.е. нема каде

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
Ту бе дај им шипка на двајца другари нека држат од страните и ете. Или можеш на дрво на некоја појака гранка. Тоа е најдобра вежба за правење "V" форма на грбот.

С

Спенсер

Гостин
Ту бе дај им шипка на двајца другари нека држат од страните и ете. Или можеш на дрво на некоја појака гранка. Тоа е најдобра вежба за правење "V" форма на грбот.
викаш само со дигање ке постигнам 'V' форма?? ае,ке пробам:vozbud:

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Денеска во р. Вардар во Скопје се возеа со чамци Волците хехе... како деца мали беа али во телато огромни (прави волци) автоматите на грб да не ги заборавам добар впечаток ми оставија:violent1::pos2:

С

Спенсер

Гостин
Денеска во р. Вардар во Скопје се возеа со чамци Волците хехе... како деца мали беа али во телато огромни (прави волци) автоматите на грб да не ги заборавам добар впечаток ми оставија:violent1::pos2:
ххехехех нормално:D малце радост бе....али зверови се...колкави сеее:vozbud::oeoeoe::violent1: ја не би се тепал со нив:pos2:

бев денес до гтц... случајно пројдов покрај ова шо е,заграденото,што работат нели видов униформи,најразлични,али оние свечени,офицерски АНТИКВАРНИЦА мислам се викаше...внатре...значи внатре немаше шо нема, шлемови,беретки,џандарски капи,војнички капи,амблеми, униформи, лонци...СЕ!!! али нема амблеми од ТИГРИ/СЕБР/ЛАВОВИ/ВОЛЦИ...ја такви уштеее си барам...а никако да најдам!

MARTIN BT16

волк
Член од
31 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
4

за амблеми од Лавовите многу тешко се наоѓа осве ако не најдите од некој бивш припадник

С

Спенсер

Гостин
7ми мај...ден на полицијата!!! ајде,чекам,да видам дали ке има презентација на оружје,возила...каде?? чекам инфо,ке пишам тука!

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Decki imalo konkurs za novi pripadnici vo ebr ama neznam vo koj vesnik ako znae nekoj nesto neka pise.

I

IBIZA SOUND

Гостин
kako i da e trebe mnogu vrska da se ima za da rabotis vo MVR,povekjeto e za albanci

od sekogas me intersirale sliki i videa da gledam za nasite heroi

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
јас сум редовен на најдиработа.com.mk. досега немало ништо такво ама чекам. се надевам дека ќе биде у поскоро време. а ако дадат конкурс мора да го има на таа страна. биди редовен и се надевам дека ќе дочекаме:helou:.

MARTIN BT16

волк
Член од
31 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
4
ако дознам ќе ви пишам нето имам нешо другарчиња таму:smir: во МВР мислам

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
:eek:ftopic: Нели сметате дека оваа тема треба да биде во Политика? На крајот на краиштата, војската е средство за спроведување на некоја политика. Сметам дека таму е посоодветно да стои, отколку во Општи Муабети.

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
:eek:ftopic: Нели сметате дека оваа тема треба да биде во Политика? На крајот на краиштата, војската е средство за спроведување на некоја политика. Сметам дека таму е посоодветно да стои, отколку во Општи Муабети.
Od toa politicarite propaga drzavata, od niv policijata ne moze da raboti. Treba da se smeni nesto vo taa nasoka. A ne vaka politicarite upravuvaat so vojskata, a ne videle sto znaci da si vojnik ili policaec, ne ja branele drzavata vo prva linija. Neka dojdat i niv da gi pukaat pa da vidis kako i patriotizam ke im se rodi i ljubov kon drzavata :)

Ima eden film, koj go gledal znae, koj ne, neka go gleda " Starship Troopers ". Tamu, za da se bavis so politika, i so upravuvanje na drzavata treba da imas otsluzeno vojska, da ja imas braneto drzavata. E taka treba da bide, barem ako me prasas mene. A ne sega mamini i tatini ja "branat" drzavata od foteljite a siromastijata neka gine po frontovite kaj sto gi prakaat. Sekoja cest na isklucocite kaj politicarite :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom