Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест до македонските специалци.Но Волците мене ми се смешни после она видеото(документарна) за волците како се возат во трактор под церада,пука бомба пред тракторов и они се раштркуваат на сите страни срамота за толку спремна единица.Спрема мене нај спремнтата единица во мак се Тигрите зошто нивните критериуми за тренинг и тактики се многу поригорозни од останатите.
дај линк

ДО АДМИНСТРАТОРИТЕ - ДА ГИ ПРЕГЛЕДУВААТ ПОСТОВИ И ПОРАКИТЕ БИДЕЈКИ ФОРУМОВ ВРИЕ ОД МАЛИ ДЕЦА СО МНОГУ ДЕЗИНФОРМАЦИИ, ИПАК ФОРУМОТ Е ЈАВЕН МЕДИУМ НЕ Е ДОБРО СЕКОЕ РАЗМАЗЕНО ДЕТЕНЦЕ ОД ДОМА ДА ПИШУВА ШТО КЕ МУ ДОЈДЕ НА ПАМЕТ!

--- надополнето: 30 март 2013 во 18:29 ---

Позади секој мој коменатар јас си стојам, можеш секој да го прегледаш и провериш!

:гомце:
--- надополнето: 30 март 2013 во 18:40 ---
ДО АДМИНСТРАТОРИТЕ - ДА ГИ ПРЕГЛЕДУВААТ ПОСТОВИ И ПОРАКИТЕ БИДЕЈКИ ФОРУМОВ ВРИЕ ОД МАЛИ ДЕЦА СО МНОГУ ДЕЗИНФОРМАЦИИ, ИПАК ФОРУМОТ Е ЈАВЕН МЕДИУМ НЕ Е ДОБРО СЕКОЕ РАЗМАЗЕНО ДЕТЕНЦЕ ОД ДОМА ДА ПИШУВА ШТО КЕ МУ ДОЈДЕ НА ПАМЕТ!

--- надополнето: 30 март 2013 во 18:29 ---

Позади секој мој коменатар јас си стојам, можеш секој да го прегледаш и провериш!
добро смири се немој да плачеш...

До сите на форумов обавестување M.O.P. е мало дете а може и Албанец по националност, и не му ѓи свакајте коментарите баш за валидни позз се најдобро!

До сите на форумов обавестување М.О.Р. е мало дете а може и Албанец по националност. и не му ѓи свакајте коментарите баш за валидни позз се најдобро
ахахах покажуваш немоќ ако ако

Izbegavte od temava

Македонски специјални единици (полициски и воени)

Ај баш кажи нешто за Македонските специјални единици (полициски и воени) нешто што го нема овде спомнато, напишаном дебатирано?

Ај баш кажи нешто за Македонските специјални единици (полициски и воени) нешто што го нема овде спомнато, напишаном дебатирано?

http://www.youtube.com/watch?v=Vvh6xPPfKqg eve ovde :)

Како бе две паштети и леб 170000 марки ?
- Не 170000, 198000 марки
Па како бе? тоа ни кучињата не го јадат
- И ја тоа му викам господине, тоа ни магарињата не го јадат, он вика АКО.. ќе го даеме на волците

Еднаш нели ве реков дека во АРМ ја има ХК 416 вие не ми верувавте поточно само ЕСН ја имаат само за нив е земена информација од роднина капетан во команда.Имаше и друг член на форумот кој истото го викаше ама тој беше гледал и на некоја од нашите тв, 2 волци како го презентираат новото оружје.За доказ еве ви и слика само незнам што значи амблемот.:vozbud: БСН се подновуваат иако АРМ нема буџет јбг.
vfuys6.jpg

Еднаш нели ве реков дека во АРМ ја има ХК 416 вие не ми верувавте поточно само ЕСН ја имаат само за нив е земена информација од роднина капетан во команда.Имаше и друг член на форумот кој истото го викаше ама тој беше гледал и на некоја од нашите тв, 2 волци како го презентираат новото оружје.За доказ еве ви и слика само незнам што значи амблемот.:vozbud: БСН се подновуваат иако АРМ нема буџет јбг.
Амблемот е од логистички батаљон...

Не е тоа ХК-416, туку американската М4. Иако се доста слични, кај ХК-416 предниот нишан не изгледа така (најлесен знак на распознавање).

Не е тоа ХК-416, туку американската М4. Иако се доста слични, кај ХК-416 предниот нишан не изгледа така (најлесен знак на распознавање).
M4A1 е пушката не е ХК 416
--- надополнето: 9 април 2013 во 16:37 ---
eve ti HK416
images.jpeg

eve ti m4a1 M4A1-CQBR.jpg

ке видиш м4а1 користат поточно Вуците ја имаат таа привилегија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom