Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
@BenDover @StefusRefus па тогаш не прајте претпоставки на наша сметка. Прашајте - ќе добиете одговар. Никој нема да се налути на прашање, ама би се лутеле на неосновани претпоставки. Како ете, деколте, шминка, нокти. :giggle:
Само ме фаќа смеа Стефус, избегнуваш девојки со шарени нокти оти не носиш ти, ама не избегнуваш со деколте туку гледаш, иако, немаш ни ти. :ROFLMAO: Шала. Мислам дека морам да нагласам оти некогаш кога се пречитвам не е баш очигледно дека е мајтап некој дел. :giggle:

Што е со гифот,море администраторе? :pos:
Не е смешно тоа што го пиша членката Емилија.
Во право е.
Жената се чувствува посамоуверено и покомотно со шминката и не,тоа не е секогаш за да му се допадне на мажот,туку за да го возвиши своето себство,за да има свој внатрешен мир.
Не е за да му се допадне исклучиво на мажот де, тоа е јасно. Туку за да им се допадне на другите, а тоа прави да се чувствува убаво. Значи, она е секако во право кога вика дека го прави тоа за да се чувствува убаво :)

И за темава,секој може да објави какви слики/фотографии сака,а никој нема право да ги презема без дозвола.
Не, не може баш "какви сака". И да, технички - секој може да ги преземе, но не смее да прави што сака со нив откако ќе ги преземе.

Јас деколте не објаснувам само гледам :LOL: Нокти ми се трн офф и избегнувам такави девојки. А зошто? Нивен проблем ни нокти пуштам во шарени бои ни деколте носам.
Едно искуство, исто ко повеќето мислев и не можев да сватам зашто цицките ги извадила шминка и нокти нели, кога валда знаат дека за нас цицки да видиме е одма ставање у секс мод.

И ваљда знаат на шо мислиме и како сега у очи да ја гледаш, покрај убавите цицки.

Ваљда знаат дека едвај чекаме да го исчукаме на тоа, дур помислував кои садисти се, те зезаат.

И си направиф филм, а шо ако некој на нив им го направи истото, па ко проект, социолошки експеримент, викам ај бе да пробам да заведам некоја и да си отидам!

И скроз ми се бендиса, сега ги сваќам нешто повеќе.

Пробај, интересно е.

Ех уше да бев убав!

@BenDover @StefusRefus па тогаш не прајте претпоставки на наша сметка. Прашајте - ќе добиете одговар. Никој нема да се налути на прашање, ама би се лутеле на неосновани претпоставки. Како ете, деколте, шминка, нокти. :giggle:
Само ме фаќа смеа Стефус, избегнуваш девојки со шарени нокти оти не носиш ти, ама не избегнуваш со деколте туку гледаш, иако, немаш ни ти. :ROFLMAO: Шала. Мислам дека морам да нагласам оти некогаш кога се пречитвам не е баш очигледно дека е мајтап некој дел. :giggle:
Од кај да знам... Нокти ми се гадни. Но сакам долга виткана коса и добар газ. Деколте ок е. Вкусови...некој сака пепси некој кокакола. Ако некоја ми ги погоди вкусовите барем овие на изглед добија плус на харизма и боље однесување од мене за некој процент. Нормално ако не испадне да е идиот у карактер.
Автоматски споено мислење:

Едно искуство, исто ко повеќето мислев и не можев да сватам зашто цицките ги извадила шминка и нокти нели, кога валда знаат дека за нас цицки да видиме е одма ставање у секс мод.

И ваљда знаат на шо мислиме и како сега у очи да ја гледаш, покрај убавите цицки.

Ваљда знаат дека едвај чекаме да го исчукаме на тоа, дур помислував кои садисти се, те зезаат.

И си направиф филм, а шо ако некој на нив им го направи истото, па ко проект, социолошки експеримент, викам ај бе да пробам да заведам некоја и да си отидам!

И скроз ми се бендиса, сега ги сваќам нешто повеќе.

Пробај, интересно е.

Ех уше да бев убав!
Е добро ако бидне бидне ако не си се изнагледал. После дома...
Како сакаат така...но навистина да ја бидне работата само едно деколте не врши работа треба и друго.

Последно уредено:

Нема шо да те прашувам, станав ко жена, скроз ми е јасно и шминка и деколте, и ја се чувствувам одлично по дома знаејќји/филмајќи се дека некоја може да запалам.

И со тоа имам самодоверба ехееее.

Па додај на тоа Јунг, Ниче... абе уше да бев убав, сите се мои!

Иако бившио маж на Моника Белучи не е лепотан, значи друго е работава.

Има уше еден шо знае, @teneke, само ти уште не ми веруваш :)

Ете викнав уште еднаш жена да потврди то шо зборам цело време. Т.е. ѝ реков на @redfogv да дојди и да кажи шо мисли на ситуација независно дали мисли како мене или не. Искрено и ја прашав другарка ми зошто се шминка, јер се шминка поќе од мене, и рече дека се шминка и за дома оти така поќе се сака. Ама ова не можи да го земиш како доказ оти та не е тука да потврди така да барањето доказ ти е благо речено ... глупо. :ROFLMAO: Така да, како жена, можам да ти кажам една жена шо сака и доволен доказ ќе ти е пошто немам кур меѓу нозе.
Леле каков пропуст.....ги направи жените осакатени мажи :facepalm:

Што е со гифот,море администраторе? :pos:
Не е смешно тоа што го пиша членката Емилија.
Во право е.
Жената се чувствува посамоуверено и покомотно со шминката и не,тоа не е секогаш за да му се допадне на мажот,туку за да го возвиши своето себство,за да има свој внатрешен мир.
И за темава,секој може да објави какви слики/фотографии сака,а никој нема право да ги презема без дозвола.
А зошто ако има вртена коса сака да и е права и обратно. Ако е плава сака црна да биде и обратно.
Покрај таа комоција што ви ја дава, како да не се чувствувате доволно убави, и како да ви фали нешто....а не сте свесни дека многу голем процент сте лепотици и без тоа....барем за мене.
Иначе карминот и руж го открив откако дознав(пред тоа само имав читано) дека движење на крвоток низ кур и низ уста и буквално цела фаца оди заедно :)
Е сега...ако е кур, онда е и клиторис...зависи колку тестостерон има по крвоток :LOL:

Последно уредено:
Има уше еден шо знае, @teneke, само ти уште не ми веруваш :)
Ти вервам како не, само позитивно враќам на хипотетичките ситуации до него. :smirce:

Не знам од кај ти е та идеја. :LOL:

Само кога по три пати дневно би ја пуштало секое мушко оваа песна мислам не би имало никакви девијации поврзани со омраза спрема жените.....нема ни ј од "јавни соби" да има. Каков шифт на парадигми прави тоа е магично :)

Она како вицот...што бил маж без брада?
Одговор жена :pos:
Ништо лично.....ти си поголем маж од многу други "мажи". (y)
Оти ме вреѓаш, мислев чоек си. :pos:

А зошто ако има вртена коса сака да и е права и обратно. Ако е плава сака црна да биде и обратно.
Покрај таа комоција што ви ја дава, како да не се чувствувате доволно убави, и како да ви фали нешто....а не сте свесни дека многу голем процент сте лепотици и без тоа....барем за мене.
Иначе карминот и руж го открив откако дознав(пред тоа само имав читано) дека движење на крвоток низ кур и низ уста и буквално цела фаца оди заедно :)
Е сега...ако е кур, онда е и клиторис...зависи колку тестостерон има по крвоток :LOL:
На мажите им фали нешто во мозокот или се мамини мази невоспитани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom