Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
@BenDover @StefusRefus па тогаш не прајте претпоставки на наша сметка. Прашајте - ќе добиете одговар. Никој нема да се налути на прашање, ама би се лутеле на неосновани претпоставки. Како ете, деколте, шминка, нокти. :giggle:
Само ме фаќа смеа Стефус, избегнуваш девојки со шарени нокти оти не носиш ти, ама не избегнуваш со деколте туку гледаш, иако, немаш ни ти. :ROFLMAO: Шала. Мислам дека морам да нагласам оти некогаш кога се пречитвам не е баш очигледно дека е мајтап некој дел. :giggle:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.221
Поени од реакции
34.504
Што е со гифот,море администраторе? :pos:
Не е смешно тоа што го пиша членката Емилија.
Во право е.
Жената се чувствува посамоуверено и покомотно со шминката и не,тоа не е секогаш за да му се допадне на мажот,туку за да го возвиши своето себство,за да има свој внатрешен мир.
Не е за да му се допадне исклучиво на мажот де, тоа е јасно. Туку за да им се допадне на другите, а тоа прави да се чувствува убаво. Значи, она е секако во право кога вика дека го прави тоа за да се чувствува убаво :)

И за темава,секој може да објави какви слики/фотографии сака,а никој нема право да ги презема без дозвола.
Не, не може баш "какви сака". И да, технички - секој може да ги преземе, но не смее да прави што сака со нив откако ќе ги преземе.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Јас деколте не објаснувам само гледам :LOL: Нокти ми се трн офф и избегнувам такави девојки. А зошто? Нивен проблем ни нокти пуштам во шарени бои ни деколте носам.
Едно искуство, исто ко повеќето мислев и не можев да сватам зашто цицките ги извадила шминка и нокти нели, кога валда знаат дека за нас цицки да видиме е одма ставање у секс мод.

И ваљда знаат на шо мислиме и како сега у очи да ја гледаш, покрај убавите цицки.

Ваљда знаат дека едвај чекаме да го исчукаме на тоа, дур помислував кои садисти се, те зезаат.

И си направиф филм, а шо ако некој на нив им го направи истото, па ко проект, социолошки експеримент, викам ај бе да пробам да заведам некоја и да си отидам!

И скроз ми се бендиса, сега ги сваќам нешто повеќе.

Пробај, интересно е.

Ех уше да бев убав!

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.062
@BenDover @StefusRefus па тогаш не прајте претпоставки на наша сметка. Прашајте - ќе добиете одговар. Никој нема да се налути на прашање, ама би се лутеле на неосновани претпоставки. Како ете, деколте, шминка, нокти. :giggle:
Само ме фаќа смеа Стефус, избегнуваш девојки со шарени нокти оти не носиш ти, ама не избегнуваш со деколте туку гледаш, иако, немаш ни ти. :ROFLMAO: Шала. Мислам дека морам да нагласам оти некогаш кога се пречитвам не е баш очигледно дека е мајтап некој дел. :giggle:
Од кај да знам... Нокти ми се гадни. Но сакам долга виткана коса и добар газ. Деколте ок е. Вкусови...некој сака пепси некој кокакола. Ако некоја ми ги погоди вкусовите барем овие на изглед добија плус на харизма и боље однесување од мене за некој процент. Нормално ако не испадне да е идиот у карактер.
Автоматски споено мислење:

Едно искуство, исто ко повеќето мислев и не можев да сватам зашто цицките ги извадила шминка и нокти нели, кога валда знаат дека за нас цицки да видиме е одма ставање у секс мод.

И ваљда знаат на шо мислиме и како сега у очи да ја гледаш, покрај убавите цицки.

Ваљда знаат дека едвај чекаме да го исчукаме на тоа, дур помислував кои садисти се, те зезаат.

И си направиф филм, а шо ако некој на нив им го направи истото, па ко проект, социолошки експеримент, викам ај бе да пробам да заведам некоја и да си отидам!

И скроз ми се бендиса, сега ги сваќам нешто повеќе.

Пробај, интересно е.

Ех уше да бев убав!
Е добро ако бидне бидне ако не си се изнагледал. После дома...
Како сакаат така...но навистина да ја бидне работата само едно деколте не врши работа треба и друго.

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Нема шо да те прашувам, станав ко жена, скроз ми е јасно и шминка и деколте, и ја се чувствувам одлично по дома знаејќји/филмајќи се дека некоја може да запалам.

И со тоа имам самодоверба ехееее.

Па додај на тоа Јунг, Ниче... абе уше да бев убав, сите се мои!

Иако бившио маж на Моника Белучи не е лепотан, значи друго е работава.

Има уше еден шо знае, @teneke, само ти уште не ми веруваш :)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.062

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ете викнав уште еднаш жена да потврди то шо зборам цело време. Т.е. ѝ реков на @redfogv да дојди и да кажи шо мисли на ситуација независно дали мисли како мене или не. Искрено и ја прашав другарка ми зошто се шминка, јер се шминка поќе од мене, и рече дека се шминка и за дома оти така поќе се сака. Ама ова не можи да го земиш како доказ оти та не е тука да потврди така да барањето доказ ти е благо речено ... глупо. :ROFLMAO: Така да, како жена, можам да ти кажам една жена шо сака и доволен доказ ќе ти е пошто немам кур меѓу нозе.
Леле каков пропуст.....ги направи жените осакатени мажи :facepalm:

Што е со гифот,море администраторе? :pos:
Не е смешно тоа што го пиша членката Емилија.
Во право е.
Жената се чувствува посамоуверено и покомотно со шминката и не,тоа не е секогаш за да му се допадне на мажот,туку за да го возвиши своето себство,за да има свој внатрешен мир.
И за темава,секој може да објави какви слики/фотографии сака,а никој нема право да ги презема без дозвола.
А зошто ако има вртена коса сака да и е права и обратно. Ако е плава сака црна да биде и обратно.
Покрај таа комоција што ви ја дава, како да не се чувствувате доволно убави, и како да ви фали нешто....а не сте свесни дека многу голем процент сте лепотици и без тоа....барем за мене.
Иначе карминот и руж го открив откако дознав(пред тоа само имав читано) дека движење на крвоток низ кур и низ уста и буквално цела фаца оди заедно :)
Е сега...ако е кур, онда е и клиторис...зависи колку тестостерон има по крвоток :LOL:

Последно уредено:

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Има уше еден шо знае, @teneke, само ти уште не ми веруваш :)
Ти вервам како не, само позитивно враќам на хипотетичките ситуации до него. :smirce:

Не знам од кај ти е та идеја. :LOL:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Само кога по три пати дневно би ја пуштало секое мушко оваа песна мислам не би имало никакви девијации поврзани со омраза спрема жените.....нема ни ј од "јавни соби" да има. Каков шифт на парадигми прави тоа е магично :)

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031

А зошто ако има вртена коса сака да и е права и обратно. Ако е плава сака црна да биде и обратно.
Покрај таа комоција што ви ја дава, како да не се чувствувате доволно убави, и како да ви фали нешто....а не сте свесни дека многу голем процент сте лепотици и без тоа....барем за мене.
Иначе карминот и руж го открив откако дознав(пред тоа само имав читано) дека движење на крвоток низ кур и низ уста и буквално цела фаца оди заедно :)
Е сега...ако е кур, онда е и клиторис...зависи колку тестостерон има по крвоток :LOL:
На мажите им фали нешто во мозокот или се мамини мази невоспитани.

Kajgana Shop

На врв Bottom