Електроника

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да го направам овa, а ако некој знае да ми каже место во Скопје каде што ќе можам да ги набавам деловите.

Поздрав
Nema problem za programiranje. Isprati mi go koloto i hex fajlot, ke ti zarsam rabota. Za pocetok besplatno...

Да ми кажете некое место каде програмираат разни видови на PIC.......???
И каде може да се најдат запчаници како оние од играчките
Imam programeri nekolku, Kazi za koe kolo sakas da go programiras, ke ti pomognam, samo ke mi go pustis koloto i hex fajlot.

да се спријателам со тебе и ке направиме една атомска бомба во Македонијава.
П.С. од кој град си???
Od Bitola. Da bev vo Skopje dosega koj znae so ke imav napravemo. Ovde iamme eden drzi monopol za elektrosnkite komponenti i cenite se premnogu skapi. Ne gokazvam koj e da ne mu dojdi kako besplatna reklama.

Imam programeri nekolku, Kazi za koe kolo sakas da go programiras, ke ti pomognam, samo ke mi go pustis koloto i hex fajlot.

imam gledano vo EPE(everyday practical electronics) nekoi robotcinja so mikrokontroleri pa za toa mi e mene. aj prati nekoja semicka za programer nekoj

Ej ima nekoj da prodava emiteri od skopje so ne mu trebaat???

Да ми дадете некоја сема за ограничувач на струја

Да ми дадете некоја сема за ограничувач на струја
абе дете прво кажи ограничување во кои граници ти треба која е максималната струја што сакаш да ја добиеш и за колкав излезен напон:helou:

абе дете прво кажи ограничување во кои граници ти треба која е максималната струја што сакаш да ја добиеш и за колкав излезен напон:helou:
Веројатно мисли на променливи...за напон од 0-24 волти и не мн голема струја, нели?

Од 0 до 2,5 А :helou:

И? Ќе има помош???

mi treba nekoj predzasiluvac so filter za subvoofer i filter za sredni i visoki tonovi ako ima nekoj dobro resenie neka pise

ке ве молам

ај некој ако има да ми даде шема за токи воки со домет поголем од 1 км ке ве молам

И мене ме интересира Електрониката постојано ја следам, имам едно прашање : Вака списанието Емитер до сега го имам начекано 2-3 пати и не беше лошо со оглед дека станува збор за македонско списание, поради слабата реклама читателите не можат да дојдат до информација кога излага и колку пати излага во месецот. токму тоа ми е прашањето: КОГА И КОЛКУ пати излага Емитер???

И мене ме интересира Електрониката постојано ја следам, имам едно прашање : Вака списанието Емитер до сега го имам начекано 2-3 пати и не беше лошо со оглед дека станува збор за македонско списание, поради слабата реклама читателите не можат да дојдат до информација кога излага и колку пати излага во месецот. токму тоа ми е прашањето: КОГА И КОЛКУ пати излага Емитер???
еднаш месечно...110 денари мислам дека е...јас го земам преку школо - месечно 100денари + подароци за читателите (ППК, шеми, цедеа, каталози)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom