Најубав јазик според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување
Англиски, германски и шпански а воопшто не сакам француски и албански

аз па не мога да понасјам турскии :cenzura:ужасно е т'п и смешен а и холандскија е мега страннија все едно се храчат:icon_mrgr:и там всичките тјурски езици там арабски индијскии ужасни са некви невменјаеми

аз па не мога да понасјам турскии :cenzura:ужасно е т'п и смешен а и холандскија е мега страннија все едно се храчат:icon_mrgr:и там всичките тјурски езици там арабски индијскии ужасни са некви невменјаеми

Јас па бугарски не можам да поднесам :)

Јас па бугарски не можам да поднесам :)

нормално,всеки си има вкус сигурно доста си се засегнала от думите ми штом тр'гна веднага да ми отвр'шташ..То верно че не останаха македонци в вашата д'ржава вече...

нормално,всеки си има вкус сигурно доста си се засегнала от думите ми штом тр'гна веднага да ми отвр'шташ..То верно че не останаха македонци в вашата д'ржава вече...

Да не сфатиш демек, сакам да те навредам, мое лично мислење беше оти не ми се допаѓа бугарскиот. И да, не те разбрав баш ништо:)

Италијанскиот,германскиот и францускиот.

Да не сфатиш демек, сакам да те навредам, мое лично мислење беше оти не ми се допаѓа бугарскиот. И да, не те разбрав баш ништо:)

еми ако беше твое лично мисленје би трјабвало от елементарно в'зпитание,което ти јавно не притежаваш,да си запазиш мнението за себе си,а не да ми го казваш на мене..Но јавно целта ти е била точно да ме навредиш ;)

„Имаме богат и привлечен јазик каков што многу народи на светот посакуваат да имаат“-Круме Кепески. Целосно се согласувам со ова :)
Сепак да не испадне ептен тенденциозно, ми се допаѓаат и рускиот, италијанскиот и германскиот јазик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom