Што кога знаеш дека ке го/ја повредиш?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Ете.. Врската е супер.. Односот меѓу вас исто.. Го/Ја сакаш и те сака.. Но што кога се знаеш себеси и знаеш дека кога-тогаш ќе направиш погрешен потег и ке го/ја повредиш колку и да не сакаш всушност?..
Koga togas ke napravis nesto,znaci znaes deka ke go povredis,ama ne sakas,kako mozi toa,pa ne go povreduvaj,,,,,za sto se raboti,za neverstvo,znaes deka ke go izneveris nekogas,,,neznam iskreno,kazi mi kako planiras da go povredis?

незнам некогаш можеби сум повредила со збор или некоја постапка али да го повредам она јако не...прво би расчистила па потоа би ја направила забранетата намера..

Ете.. Врската е супер.. Односот меѓу вас исто.. Го/Ја сакаш и те сака.. Но што кога се знаеш себеси и знаеш дека кога-тогаш ќе направиш погрешен потег и ке го/ја повредиш колку и да не сакаш всушност?..

Го кажувам тоа јасно и гласно, пред да се развие нешто повеќе, за другата личност да знае со кого си има работа, и ако сака и да си оди.

А ако останува, знае што ѝ следи.

А ако мене толку многу ми значи, ќе направам сè за да не ја повредам, туку напротив - да ја направам среќна.

Па вака пробувам тоа нешто со што би ја повредило да и го кажам на некој нај безболен начин, да проба да сфати зш поарно вистина од колку лага.. Така некако ќе го прифати тоа и сигурно ќе ми биде благодарна што не сум ја лажел, па така полесно ќе може да помине преку тоа доколку ме сака. :smir:

Никогаш не сум повредуввала јас,туку јас сум била повредувана...Но доколку се случи тоа ке барам начин да го решам тоа.Ке се извинам и ке докажам на некој начин дека ми значи таа личност и дека не сум сакала да го повредам.Но секогаш свесно или несвесно сме повредувале.

Подобро не го прави тоа. Ако навистина некој ти значи ќе дадеш се од себе за да не го повредиш и да го усреќиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom