Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Вкупно гласачи
    87
Статус
Затворена за нови мислења.
Се собрале другарски у лајка
Заврши со пцуење мајка
Ах форумски пријателчиња што Ви бидна
Од Вас и сунѓерот кидна.
Видиш и ја знам македонски
На собиранката фалеше Драгонски.
кај ме потсети сеа, ми расипа расположење од сабајле
на сите ни фали :(

a sledniot pat so partnerka ili bez partnerka da znam

Ај кеко постар член на форумов ќе преќутам. Можам да кажам само дека со позитивна енергија може да се шири нешто и да биде убаво, секој е способен за деструкција.....ретко кој го бива да направи нешто убаво......поздрав друштво.
доста бре се преправаш дека си Ганди

Се зезате за Сунѓерот ама јас и Шумеча не успеваме натпревар да организираме во Гурманско од што го нема да го разбие монотонија. :)

Еден од ликовите што колку и да газеше по нерви, недостасува. :icon_lol:

Имам идеја, оставете ни мене и на @bijons да организираме собиранка, гарант нема да биде утка и забавата ќе биде луда и незаборавна...што мислите:rolleyes:
сигурно сакаш да знаеш?

Најголема негативна последица од претходните интересни собиранки беше што форумов почна да доминира со оној дно хуморот на Стек и на Џонтра, шо преовладуваше на секоја тема, секој подфорум, и кај и да се свртиш добиваше реплика со како некој на некој ќе му ебе нешто, сто мајки, пет тетки, или не знам што. Онака еден монотоно глуп хумор, шо им скурчи на многу луѓе и не им беше више интересно да читаат или да пишуваат ништо више на ниедна тема.

Тогаш се чинеше дека форумот е најблизок и најактивен, али уствари беа истиве луѓе шо истово дно го ширеа. Коа тоа прекина, имаше вакуум простор шо се напуни од наркоманине шо сеа спамаат на сите теми со тешки наркомански муабети.

И првиве луѓе го баталија форумот, вторите прекинаа да се замараат со истиот, си отидоа, или олабавија (чесен исклучок на стекот шо 6 години мисли дека е интересен со мизерните кладионица пцовки), и се напуни со луѓе шо или не се заинтересирани за дружба, или се наркомани.

Као да направиш асална собиранка со тоа :D

Моја анализа дур сум 5 минути на пауза од работа ова. Бидете поздравени.

Што знам, ми се чини дека порано имаше барем некаков репсект помеѓу членовите, без разлика колку и да си различен од некој и имате различни гледишта.
Нема потреба да иам респект кон тие што се различни од мене.
DIYN8kGVAAA1Ung.jpg

Прво чувме дека заради негативноста, немало собиранки.
А сега, дека негативноста е резултат на собиранки.
Problemite sto gi imate so 'negativnosta' e posledica na druzbata na samite sobiranki.
10 godini sum na forumov i sekogas posle sekoja sobiranka se sozdava circlejerk ili takozvano drustvo sho si se lajka, si se citira, a u meguvreme si ogovaraat u privaten chat.

Forumi se mesto na diskusija. Anonimnosta treba da bide zadrzana i da se vodi bez vadenje na privaten zivot.
Bez razlika dali nekoj e super moderator ili obicen clen.

Something something... glass houses...
кое е постаро, јајцето или кокошката

Најголема негативна последица од претходните интересни собиранки беше што форумов почна да доминира со оној дно хуморот на Стек и на Џонтра, шо преовладуваше на секоја тема, секој подфорум, и кај и да се свртиш добиваше реплика со како некој на некој ќе му ебе нешто, сто мајки, пет тетки, или не знам што. Онака еден монотоно глуп хумор, шо им скурчи на многу луѓе и не им беше више интересно да читаат или да пишуваат ништо више на ниедна тема.

Тогаш се чинеше дека форумот е најблизок и најактивен, али уствари беа истиве луѓе шо истово дно го ширеа. Коа тоа прекина, имаше вакуум простор шо се напуни од наркоманине шо сеа спамаат на сите теми со тешки наркомански муабети.

И првиве луѓе го баталија форумот, вторите прекинаа да се замараат со истиот, си отидоа, или олабавија (чесен исклучок на стекот шо 6 години мисли дека е интересен со мизерните кладионица пцовки), и се напуни со луѓе шо или не се заинтересирани за дружба, или се наркомани.

Као да направиш асална собиранка со тоа :D

Моја анализа дур сум 5 минути на пауза од работа ова. Бидете поздравени.

Заклучок, криви се наркоманите. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom