Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Pamtite koj vi ja pusti utakmicata na gradski. Usluga za uskuga 100% e namestena, ali i da ne e ke ve pobedime
ke izgubite nekoja utakmica i odma namestena bila a? :helou:vo nedela deka nesto ke se mesti malku potesko . Ke vidime vo nedela koj ke bide podobar,:toe: imame ekipa sto moze da go pobedi vardar osven deckite ako ne potfrlat vo nedela . Da se nadevame deka nema da bide taka i ke gi zememe trite boda od derbito .- Lavovi !!!:violent1:

Ќе го обоиме Ѓорче во црвено-црно,одиме на нова победа,а и да докажеме дека ни нема рамен во навивање и во сакање на клубот.лавови се гледаме во недела на добар натпревар и супер навивање поздрав:helou:

лавови се спремател и за у недела

Како е колеги, се спремате ли?
Ние од остатокот на Скопје утре ви планираме црвено-црна инвазија на Ѓорче.
Ќе биде јако.
Де Брито, Вашингтон и Брњарчевски од една страна, против Јанчевски, Баевски и Милисављевиќ од другата, ќе има што да се види.Очекувам јака утакмица со многу голови,а после тоа ќе видиме кој кого ќе го ремети :wink: :helou:

Лелееееее слушам Вашингтон бил 204 цм?:nesvest::nesvest:
Знам дека даде некој гол а ако може да ми кажете колку точно даде
Од каде дојде?

Честитам :smir: ,дојде крајот на нашата серија...сепак не барајте бодови на Градски :baeh:

Честито Ѓорче Петровци...Добра игра,заслужена победа...Овој Де Брито на живци ми дојде,контра не предава тој да даде гол...:tapp:

Честитки,заслужена победа. Вашите момци повеќе ја поскауваа,и добро е што ги приземјиа нашиве идиоти.

Него незнам,лавчиња што ви беше филмот со тоа "комитски пи.ки". И сред Ѓорче ви беше одржан час по навивање кореографија и слично. што друго да ви кажам освен: УЧЕТЕ СЕ СЕЉАЦИ,АМА И ДОСТА НЕ КОПИРАТЕ И ПЕЕТЕ НАШИ ПЕСНИ!!!

Уфф добар натпревар. Се осеќа и атмосферата кога се дава домашен натпревар, коментаторот коментираше со срце, а не кога дават челзи и компанијата. Супер ќе биде да дават по 1 натпревар секоја недела, ама не само Вардар да го дават.

За комити 100ка, прекрасна кореографија и супер навивање. :helou:

Иначе честито победа за Ѓорче петровци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom