Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Прееска на Ливерпул не им свирнаа пенал за влечењето над Матип мислам дека беше, сега ова... ВАР за украс им служи.

Абе убаво што има ВАР, ама треба и некој кадарен што ќе работи со него.

Каква багра од пички се и Пеп и Сити еј, губат и одма на секоја одлука плачат мрш у три лепе. Као може да се радува некој коа вакви куртони освајаат не ми е јасно.

Овие и српскиве судии ги надминаа со катастрофалното судење. :pos::aplauz:

Какво криминално судење, за у затвор е Френд со одлукиве чоече, неам видено ваква пристрасност одамна. И не е првпат, ќе им пуштат по две одлуки у нивна корист колку да се извадат од кикс и коа ќе тепаат ќе ги викаме машинерија и дека биле непобедливи и не знам ти штокурац.

Како менувате мислење од коло до коло свака част :)
Пред некоја недела ги направивте Сити непобедливи, машини, и како ќе се пришетале пак во ПЛ за денес да го смените одма мислењето кога примија два гола. Ај здравје ако ја свртат пак истите муабети ќе се прават тука :)

Чист пенал беше... пред очи на судијата, ама ај и да не ја виде судијата имаат ебен ВАР систем шо не го користат очигледно. Демек имале најбрзи одлуки од ВАР собата без да се заприа играта, смешки, ништо не им функционира.

Какво криминално судење, за у затвор е Френд со одлукиве чоече, неам видено ваква пристрасност одамна. И не е првпат, ќе им пуштат по две одлуки у нивна корист колку да се извадат од кикс и коа ќе тепаат ќе ги викаме машинерија и дека биле непобедливи и не знам ти штокурац.
Ептен форсираш :D

Ептен форсираш :D
Not today man, напизден сум остај.
Автоматски споено мислење:

ПУКИ ПАРТИ АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ќе мора да сјачат со дозата на Лапорт кај Рамон Кугат

tenor.gif

реално и Сити беа оштетени од вар пред две кола ми се чини
а и слабо меморија, ама еве некој од ганериве нека те потсети
така да глупо е да викаш дека Сити само добиваат помош, кога нема коло без крупни грешки на многу утакмици

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom