Кој ви е омилен чат клиент?

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Користам се шо има у трилианот...гугл талк инсталираф ама го немам испробано...трилиан е закон :icon_cool

Не се вика доста дудлате, туку доста гуглате. :)
Јас користам Psi програма за чат (користи Jabber протокол). Во него можам и gmail контакти да имам.

јузер напиша:
Не се вика доста дудлате, туку доста гуглате. :)
Јас користам Psi програма за чат (користи Jabber протокол). Во него можам и gmail контакти да имам.

Доста гугаш Јузер време ти е да гуглаш :)).

А сте зборувале ли на пример со Google Talk или Skype? Потребно ви е само едно чкарт микрофонче и наредена е работата.

Btw, Google Talk ми е многу поедноставен и попрактичен и за зборовно гуглање. :)

[Edit] Имало ваква тема, ја се извињавам. Али сепак Google си е институција, и за чат и за ток.
Само му фали на Google уште опција да ги снима разговорите (логовите).

jas nemam omileni...obicno sum na skoro site shto postojat...momentalno imam ukluceno...yahoo messenger...msn....mirc...icq...google talk...taka da site mi se cudat kako uspevam da se spravam so site odednash...nekogash spobudaluvam od poraki:pos: porano koristev i chat sajtovi dosta ama shto e mnogu mnogu e...dosta se i tolku...:icon_lol: ...btw sega skoro go otkriv www.friendster.com...ne e chat client ama e neshto slicno...luda sum po chat...definitivno...:pos:

najdobar e MSN Messenger 7.0 i skype. Edno vreme koristev i Yahoo Messenger, ama podobar e MSN.

MSN Messenger 7.0 i skype se najdobri

Излезе новата верзија на mIRC 6.17

Со себе носи неколку новитети од кои најважна поддршката за UTF-8 како уникоден текс во мирц.

mIRC стана досаден сега стално сум на MSN 7.5 и супер е

Стварно му помина ептен времето на Ирцот и стана ептен досаден. И јас сега почесто користам yahoo Messenger но и MSN 7.5 е доста добар. Ми се допаѓа тоа што нема многу луѓе т.е само оние кои што ќе си ги додадеш ти ,а не милион луѓе да те замараат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom