Guns 'N' Roses

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
deckite bea zakon ali toa e toa moze da se zivee i ovaka

Нема што да се збори за нив типците се законннннннннн таква група нема никогаш да постои и никој нема да има такви песни како нив БРАВО ЗА ТЕМАВА GN'R RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

JuveFan напиша:
Дечките беа супер т.е. уште му се закон песните само жалосно што се распаднаа. А и сега на Axel што му е групата Velvet Revolver е многу јака :))
Greska i toa mnogu golema Velvet revolver e grupa na SLASH

ај не мешајте правци како прво.

иначе ГНР.. арни се бе.. ги слушам

MaRiNa`Oh напиша:
ај не мешајте правци како прво.

иначе ГНР.. арни се бе.. ги слушам
GN'R ne se arni GN'R se zakonnnnnnnn

Ептен го поштовам Изи Стредлин! Поточно не го поштовам, туку го ЉУБААААММММ!!!

Префорсирани се малку од страна на Балканците, како да неможеме да поминеме над 70тите и да сфаниме дека има и денеска многу добри групи. Ги ценам многу али не се само они у рокот има многу групи што се на исто ниво со нив.

Slash_sk напиша:
Greska i toa mnogu golema Velvet revolver e grupa na SLASH
Луѓе сме грешки правиме

Bebe11 напиша:
Префорсирани се малку од страна на Балканците, како да неможеме да поминеме над 70тите и да сфаниме дека има и денеска многу добри групи. Ги ценам многу али не се само они у рокот има многу групи што се на исто ниво со нив.

Епа темата сега за нив е. Ама за тоа време дури беа GnR јас мислам дека имаше нешто што ги правеше да бидат различни од другите сепак дали тоа се 70те или 80те тие постоеа и секогаш ќе постојат во срцата на нивните обожаватели :)

ме збуна то 70ти.. тие не постоеја во 70тите.. ама немат врска :)

MaRiNa`Oh напиша:
ме збуна то 70ти.. тие не постоеја во 70тите.. ама немат врска :)

Добро де не ги слушам врска неам кога биле :)

:music3: :music3: :music3: Mnogu dobra grupa

GNR...da ne bea nesto nemase da se zbori tolku za niv...taka da veke vi e jasno kolku bea dobri i sto znacat za istorijata na muzkata! Doagja axl sega na 4ti juni vo milano ali nema da idam..mnogu ke bide guzva i rizicno e so tie tamu:)...bas bi sakal a patem i ke mi dojdat gosti pane mozam da mrdnam. Dusha davam da idam na toa..ako pravi posle uste nesto vo italijava ke dadam se od sebe da idam. GNR bea the best..sega GNR .... ke vidime
Albumot sto treba da mu iskoci do kraj na godina vikaat deka e najskap album vo istorijata..ne znam od kolku sve producentski kuki go podrzale ... koj znae sto ke ispadne..!!!

Gi obozavam GNR ZAKON SE

pcjodamaster напиша:
GnR se najboli bend u istorijata a tie go spasija rockot vo vreme koa vladeese Bon Jovi i Motley Crue
Ги знам кој се ама поше го сакам ова новово велвет ... пошто го нема нарцисот axl тој го упропасти бендот да им го знаете историјатото не би пичувале вака ама ај.Значи не ги сакам заради него но мора да се почитуваат како дел од историјата. А да они не го спасија рокот од бендови како бон јови затоа что и они се таков бенд тука нирвана те спаси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom