Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е чиста репресија,а исто така и глумење лудило...предизвик во никој случај.Ако не може да ме поднеси слободно нека оди во која сака прегратка!mary_jane напиша:ова е прашање што отсекогаш ме интересирало, и сега ме подсети еден пар од форумов (сигурно знаете за кого станува збор) да го поставам...
вака...да бидам попроста-после прекин или жестока расправја во врската луѓето (посебно жените) имаат обичај веднаш да најдат замена и да глумат голема љубов исклучиво на места каде што може да се сретне бившиот дечко/девојка, истово важи и за мажите само во помала мера...е сеа ме интересира-дали вие имате направено такво нешто?
дали би го направиле?
и каков ефект би имало тоа врз вас доколку девојката/дечкото после мал прекин,расправија или раскин се појавуе пред вас со друга тип/ка и глумат љубов?
ама бидете искрени...мене например не би ми било сеедно,посебно ако сум го сакала да ми се избаци со друга,а дури и да не ми било до него не би се осеќала добро....е сега имам приметено дека на момците тоа знае да им биде одбивно,во неколку случаеви кога мој познанички го имаат направено тоа,значело крај на секаков конаткт...so basicly како глеате вие на тоа??
Ниту би му се насмеала, ниту би заминала.**The Beauty** напиша:Али би му се насмеала слатко и би си отишла од кафичот, дискотеката или кај и да го видам.![]()
Јас и ова не би го правела. Зошто да не одам на места каде што ми е мене убаво?**The Beauty** напиша:И избегнувам да идам на места кај што знам дека можам да го видам.