Зошто жениве мразат да им попуштаме?

• Креатор на темата Креатор на темата JohnWayne
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не се согласувам дека мразат да им попуштаме :toe: се мислам дури и уживаат во тоа,се разбира не сите да се разбереме :smir:...сакаат да знаат до каде м,оже да одиме по тоа народски кажано...лижење гз...но за се има граница и компромис,така да јас барем до сега не сум имал таков проблем

Јас мразам да ми попуштаат... Зашто да ми попушта.?

Ако до толку ми треба да ми попушти ќе му кажам на крај краева, барем немам срам да признаам тогаш кога сум послаба. Ама инаку не гледам причина да ми попушта...
Ако ми попушти значи пак по мое ќе испадне... Не дека не сакам да биде по мое ама сакам сама да стигнам до тоа а не некој да ми попушта.

Ако како машко си доволно глупо да признаеш дека си попуштал,тоа е за да се направиш мачо-мен од после.

АКо попушташ за да и направиш неа да се чуствува посилно,нормално дека нема да и кажеш тоа.
Затоа не ја гледам логиката на темава. :)

Е,не е само ова феномен,кај жените.Има и мажи што сакаат некој да им води инат и да не им попушта.
Прво,ако некој стално ми попушта,значи се плаши да си го искаже своето мислење,се плаши од соочување,од конфликт,кој некогаш е неизбежен.
Ама и некој стално да води инает,не е на арно.Да му кажеш на некој 2+2=4 и он да ти се инаети и да ти каже,не бе 5 е и тоа многу ме нервира,инаетење за се и сешто.
Сум рекла,моја девиза за се во животот,не само за вакви работи е - златна средина е најубаво.
Ниту постојан инат,ниту постојано попуштање.

zashto ne e interesno da ti e sfe servirano.....poubavo e chustvoto koa si se pomachil za da dobiesh neshto.. :wink:

Кхм ... има некој што сака?
Глупави идеи за генерализација, пиххх.

жените не мразат да им се попушта напротив тоа им прави задоволство и ги прави да се чусрвуваат по мокни но сепак не ни треба да им се попушта бидејки сме нели рамноправни.Треба само да ги почитувамеи нормалнообожаваме бидејки се како цвекиња во ливада само чекаат да ги помирисаш

бидејќи сакаат предизвик

Уф... мојата последна љубена многу сака да и попушќаш.
Ако и кажеш дека е во право или дека некако те надмудрила... реално повеќе не е ни потребмо... се разбира тушот од реалноста што го подарував некогаш ја правеше лоша ама неможев се да допушќам. :nesvest:

Мразат, т.е мразам?..
Ах не.
Еднаш во животот сакам да ми попушти. Еднаш. Еднаш да речам, ете испадна по мое, па макар и да е лажно.

ех, пример нешто да правите ПРИМЕр да играте фудбал и на жена да попуштиш тоа мош ке каже на шала не ми попуштај играј, инаку така не сум сретнал досега а тие шо мразат да им попуштиш шознам чудни ми се.

zenite samo mrazat: - ova da go koristite kako fraza vo svoja odbrana, sekogash koga ke se pocustvuvate pobedeni, a strashno patat od faktot da bidat na piedestelot na edna zena, za koja procenile deka im e prav predizvik.

абе жениве се толку искомплицирани суштества што и самите тие незнаат зошто мразат да им попуштаме....

Јас никогаш не му попуштам во шах,затоа овој е 5ти што го купуваме,сите летаа преку прозор.Ниту он мене во пикадо,затоа не ни одам да играм веќе,живците си ги изгубив.
Како во игрите,така и во животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom