Доктори откриле игла за шиење во мозокот на едногодишно дете

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
20.06.2007 Едногодишното момче во Кина е среќно што е живо откако докторите откриле шест игли за шиење во неговото тело, вклучувајќи и една длабоко во черепот.
Рендгентската снимка ја покажува главата на детето, откако родителите го однесле во болница бидејќи се однесувал „необично”.
dete-igli-1.jpg
Докторите во кинеската провинција Гуангдон планираат да извршат операција врз момчето.
Родителите, мигранти од југозападна Кина изјавиле дека немаат претстава како иглите завршиле во телото на нивниот син.
dete-igli-2.jpg

:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:​

Па родителите сигурно не му ги ставале иглите .. Не е логично да му стават игла во мозокот и да остане живо ..
+ да било девојче па да сакаат да го убијат .. да .. ама машкото го гледаат како очи во глава
Значи така се родило .. А како се родило со игли ..... :pos: ..
Судено му е кога ќе порасне да биде шивач .. кројач ..:pos:

Детево уште од мало на игла, а ? :pos:

:vozbud:..Што е ова бе ова на тешки дроги билоhohoho..се зезам...ова е стварно чудно:vozbud:

Зашо стварно само во Кина ги има овие феномени? Кинеската баба со рогот на чело, кинеската мачка со ангелски крилја.......бах, лжги со опашки.

уффф не ми се верува...бе..мислам дека само упте ова го немав чуено!Игли бе!Не бе не бе....све постои по светов..уште слонови да почнат да летаат!

мене ме интересира како се нашле во детето иглите...
има некој идеја или претпоставка?

акупунктура му праеле родителите па им се лизнале неколку иглички :pos2:

После ова ќе почнам да мислам дека се е возможно...
Ауу колку језиво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom