F
FilipMacedon
Гостин
А демек ти си стручњак за Врмологија, Прелиќ се знае зошто го скинаа, се знаеше кој мачеше народ по Штип и Кавадарци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Filip , nesto ne si vo cas so istorijta na VMORO.
P.p. Garvanov bil probugarski nastroen, arno , pa kakov bil Sarafov pa utepaj i nego. ( 1907. g.)
Да во ред е не видов дека се од дело.За ваквите небулози баш и планирам утре, здравје Боже, да отворам тема.
Да си поприкажеме како србофилите и комуњарите ја штимале историјата и зашто го оцрнувале вистинските Македонци.
Му врти грб на Бугарија и зато е убиен.
Комуњар најде за атентати да збора.
Todor Aleksandrov se borel za osloboduvanje na Makedoncite OD SRPSKO ROPSTVO, za podocna da se prisoedini taa teritorija kon Bugarija. Od tie prichini, gi likvidiral site Makedonci shto se borele za slobodna i NEZAVISNA Makedonija.A pogolem del od tie revolucioneri bile likvidirani tokmu od T.Aleksandrov ili po negova naredba.
SuicideMessiah правиш доста смешни постови
Дека е Македонец, Македонец е од Штип е. А то колку работел за македонските интереси е друга работа.
Видиш што убаво си проценил кај ти е слабоста и зошто немаш прави аргументи?Секој еден од нас има право да одбере во што ќе верува,ама откога ќе го запоти газето и ќе прочита.
И тоа би било добро да дојде до релевантни факти претходно,а не да чита бљувотини и пропаганди.
Извини... кај ми е тоа слабоста?Видиш што убаво си проценил кај ти е слабоста и зошто немаш прави аргументи?
Епа чим си знаеш, онда зафати се со читање или ќути.
Сите вие шо пукате по Тодор Александров цело време сакам сега да истакните барем еден оргинален документ во кој Даме Груев, Ѓорче Петров, Сандански, Пере Тошев... Основачите-Хаџи Николов, Батанџиев.... Лериските-Чакаларов, Кљашев...каде тие спомнуваат македонци. Во спротивно де факто јас докажувам дека со интервјуто дадено за англискиот весник, Александров е македонски националист!!! Немојте толку лесно јас да докажам нешто негирано 70 години. Барајт ајде...
А бе ти скрос си се чалнал у главата...Некако те изоставија дискутирачите, а многу добро поентираш со напишаното. Од останатите антимакедонски лајачи, нема одговор...
Тој го поуларизирал слоганот.
А, писмата НЕ се од интернет, и извор НАВЕДОВ.
Можда ако ми се сака и скен ќе објавам