Врска со професор?

• Креатор на темата Креатор на темата honey-boney
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Ova e slucaj na edna moja drugarka,koga profesorot i se dodvoruse,a taa ne se dvoumese mnogu,moram da priznaam i tie bea vo vrska nekoe vreme.Taa ima 17,a toj 25,ne tolku golema razlika,no vrska pomegju ucenicka i profesor...?

honey-boney напиша:
Ova e slucaj na edna moja drugarka,koga profesorot i se dodvoruse,a taa ne se dvoumese mnogu,moram da priznaam i tie bea vo vrska nekoe vreme.Taa ima 17,a toj 25,ne tolku golema razlika,no vrska pomegju ucenicka i profesor...?
I taa odlichna pomina so site 5-ki taka?
I site srekno si ziveele...
Pa i profesorite se luge! I oni treba neshto da legnat, mislam i sramota e od tolku mladi devojki ,koi zavisat od nego, da ne 'plesne' nishto!

da i mene mi se ima profesor dodvoruvano a bese star skoro kolku i dedo mi ( Bog da go prosti ). bese mn gadno i iskustvo na koe ne sakam da se potsekam. a site go mislea za povleceno covece

Да,ми го реши цел испит.У меѓувреме ми се смешкаше.Не е стар,ама не ми паднало на памет да правам нешто со некој професор.

Мислам дека во образованиево нема некој пишан закон што вика дека било каков близок контакт меѓу ученичка и професор е забранет, нормално, ако е со согласност на двајцата и ако ученичката е полнолетна. Ама сепак, од морално-етички аспект, ретко кој го оправдува тоа.:)
Ако е како случајот со 17годишната и 25 годишниот... Тоа и не е некоја огромна разлика во години, ама сепак, не за џабе викаат не се меша работа и задоволство.:) Не за друго, во главном од причина што може да биде обвинет дека става оценки под влијание на „афективна логика”, односно пристрасно. Од таа страна не е коректно. Ама не го сметам за скандал на годината или за нешто ужасно и грев, секако, ако е пристојна разликата во години.
19 годишни студентки со 60 годишни професори како се е*ат за оценки, тоа никогаш нема да сфатам. :toe:
Иначе во основно имавме еден професор (уствари, наставник во тоа време) по историја, што беше апла педофил. Сите девојчиња кај него имаа петка, а машките ги мачеше со испрашувања цела година.:) Имав една другарка, Ивана, на која посебно многу се палеше. Онака, оваа одговара, на типот очи ќе му излезат, ја мерка од глава до пети, се задржува на граден кош (она беше така понадаренка :pos:), и дава комплименти за облеката, му светкаат очи, се смешка флертувачки... Уште лига некоја да му затече. :pos: Се случуваше некоја од нас после час да викне во канцеларија, демек муабет на само, а уствари само не замараше со прашања од типот „Имаш ли дечко” и „Што правите вие со дечкото кога ќе излезете”.:icon_roll

А и сега во Орце, се ширеше глас дека една од професорките по германски (таа плавата :pos:) имала секс во кола со еден од нејзините ученици од четврта, да не спомнувам имиња.:) И тоа демек од сигурни извори, ама познавајќи ги луѓево, сигурно е трач. Ако е вистина, ете пример дека и професорки се „грешнички”, не само професори. :icon_lol:

А и сега во Орце, се ширеше глас дека една од професорките по германски (таа плавата :pos:) имала секс во кола со еден од нејзините ученици од четврта, да не спомнувам имиња.:) И тоа демек од сигурни извори, ама познавајќи ги луѓево, сигурно е трач. Ако е вистина, ете пример дека и професорки се „грешнички”, не само професори. :icon_lol:

Гацова ли беsd абе немој да ми праиш вака толку и се оштрев дур не разбрав дека Кичо ја плескал и сега некој копиљ исто :nesum:.Ми предаваше еден манијак по Екомномија и стално кога таа една другарка ке станеше да одговара овој рацете во џебsd многу беше луд кога ке станеше некоја поубава женска да одговара му светеа очите некако језиво и нервозно подскокнуваше......кој знае сега што праи:toe:

PSYtisfaction напиша:
Вистина е, лично се познавам со нејзиниот „ебач“.:)

А во врска со темата...едно е да се „палиш“(условно кажано, повеќе на заебанција) на некој професор, ама да имаш нешто со него е сосем друга работа.
Никогаш не би го изреметила односот професор-ученик. Барем јас сум една од оние кои учењето не го земаат здраво за готово и ми е меѓу најважните работи во животот. Плус, некако не ми доликува да се мувам со професор, бе. Што ќе правиме после тоа, ќе се шмекаме на часови? Или онака, сите од класот му викаат догледање на крај на час а јас идам го залапувам.:pos:

Не би ја категоризирала таа врска како типична, или подобро речено-нормална.

А да не и се слошило на професорката, или на ученикот. И на вас драги девојчиња кои што идете со најдлабоките деколтиња и најкратките фустанчиња во школо кои што ги провоцирате професорите да ве сонуваат да не ви е лошо што само со една насмевка добивате повисоки оцени. Или намерно кога ги кршите кредите на табла па се наведнувате накај нив за професорот да ги види вашите адути на дело, и при тоа да ви стави 2 оценки повеќе од дадениот одговор:pos: ајде ајде, дрти литл сикретс

Грешник сум, признавам, се палеф на професорица од средно, шо да праам...таква беше, да те полуди целата, па тие со цел памет на 23 години тазе од факултет ми ја носат мене...ебате..

камо некоја професорица така, да ми се стави -))) ТОП работа еееееј... ем дупиш ем оТценки на место.
него, таа од орце, по германски, предаваше кога бев јас таму, ама не на мене -(( мене ми предаваше гордана, а таа плавата ја викавме памела, значи, за истата станува збор? и вие така ја знаете?

Абе што ќе дркате или миксате на Schoolgirls или My First Sex Teacher...ете вака примерно си наоѓате професор/професорка и бркате работа.

Јас лично немам ништо профит. Сите сме човечки суштества, си имаме свои потреби (емотивни и физички) и професионалната ориентираност не треба да биди пречка за љубовта помеѓу двајца!

kpbKENGUR напиша:
камо некоја професорица така, да ми се стави -))) ТОП работа еееееј... ем дупиш ем оТценки на место.
него, таа од орце, по германски, предаваше кога бев јас таму, ама не на мене -(( мене ми предаваше гордана, а таа плавата ја викавме памела, значи, за истата станува збор? и вие така ја знаете?
Оф-плавата е нова, оваа година дојде. Се вика Оливера, ама попозната е како Доктор Оља, у превод Др.Оља.:pos:

:call:

Не забегувајте.

Volkswagen напиша:
Абе што ќе дркате или миксате на Schoolgirls или My First Sex Teacher...ете вака примерно си наоѓате професор/професорка и бркате работа.

Јас лично немам ништо профит. Сите сме човечки суштества, си имаме свои потреби (емотивни и физички) и професионалната ориентираност не треба да биди пречка за љубовта помеѓу двајца!

Селена Стил омилена професорица ми е :pos::pos::pos: Скул одма со тоа македонското бе Др.Оља оваква онаква, абе млада си е фетиш на ученици у плаво бели униформи. Ајде сега одма, ех пак да се вратам у средно, сега гледам нови професорки ќе доаѓале, на мене све некои мрши ми предаваа:nesum:Сега гледам НОВИ КАДРИ, е жими се, има нова англиски во Панче, е таа да ми предава абе ОД 1 ЧАС НЕМА ДА И КИДНАМ:pos::pos::pos:

Никогаш не би го оправдала тоа. Никогаш не би оправдала врска помеѓу ученик и професор. Професорот е тука за да даде знаење т.е за да предава, а не да воспоставува романси или не знам што. И точка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom