Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Sto pa tolku go forsirate Tpeic!? omg ovoj li e plejmejker! ne zaebavaj,bas sakam da idi vo nekoj pomoken klub da vidis za godina kako ke se vrati isposeran vo Partizan...edinstveno sto pravi e toa sto ko lud mava trojki ako vleze vleze! i bas kazi mi kolku pobedi imase Partizan ovaa sezona na gosti vo Evroligata,osven onaa namestenata so Cska na gosti ko tepavte eden kos!?
od tie sto gi nabroja edinstveno vredi Tripkovic! deckoto e zver
Во право си потполно за Тепиќ,јас не ги набројав овие 3 туку Христов,и јас мислам дека Тепиќ од нив тројца е најслаб ама сепак не се знае,зависи во каков клуб ќе оди,каква ќе му биде средината,како ќе се уклопи.
А дека само Трипковиќ вреди од нив не би рекол,Величковиќ според мене е екстрааа играч,доби награди од Евролига сезонава,оваа сезона беше лидер прав во многу наврати.

Толку од вашите топли браќа во Евролига...:vozbud:
Никола Пекович ша-ла-ла-ла..........:vozbud::vozbud:

Победа над ФМП од 3 разлика у доста тешка утакмица...
Звезда добро отвори со 18-2 а после се мачеа со зоната, ФМП водеше 9 разлика на 3 минути до крај али моите имењаци Кешељ и Мариновиќ направија пресврт и вториот на 3 секунди до крај го даде победничкиот кош...
Се игра на 3 добиени, финалето не би требало да изостане...

пс.Миле, одјеби лебати, да не отвараш работа на модератор за џабе...:smir:

72-54 pobeda vo zeleznik pred nekolku stotina svoi navivaci koj ja bodrea ZVEZDA koja zaslozeno pobedi za vodstvo od 2-0 se ceka i toj treti duel vo sreda i normalno finale.

Браво момци , браво :)Преку цела утакмица Звезда водеше и на крај заслужено победи.:)

Meрак малце да се напраи, така се игра со срце...Само напред...
Бјелица со слободните на крај потсети на Бодирога у најдобрите денови...
Наредната ја губи Звезда по моите проценки, али нема везе, важно не е метла :)

cestito pobeda ..cela vreme vodevte i zasluzeno pobedivte

Meрак малце да се напраи, така се игра со срце...Само напред...
Бјелица со слободните на крај потсети на Бодирога у најдобрите денови...
Наредната ја губи Звезда по моите проценки, али нема везе, важно не е метла :)
Немој така бе , зошто?Јас мислам дека на крај можеме интересна да ја направиме.
Нека играат со срце како денес , нека гинат па нека изгубат нема да ми биде жал.

Немој така бе , зошто?Јас мислам дека на крај можеме интересна да ја направиме.
Нека играат со срце како денес , нека гинат па нека изгубат нема да ми биде жал.

Обично испаѓа контра од тоа како што ќе кажам ја, затоа викам дека ќе биде крај...

Кога ќе иде снимката од дуелот?

Па чекај после 12, 12.30 на ртс-сателит, али не гарантирам пошо ни они не знаат шо праат понекад...

Обично испаѓа контра од тоа како што ќе кажам ја, затоа викам дека ќе биде крај...

Па чекај после 12, 12.30 на ртс-сателит, али не гарантирам пошо ни они не знаат шо праат понекад...
Сега имаше пренос , прекинаа да дават вести и после вестите ќе довршат со пренос.
Марко ќе ги ебеме глодарите бе , ќе видиш :)))

Neka e cestito pobeda zasluzena, hrabro igraa momcite im go rasipaa preranoto slavje na glodarcinjata 2-2 za pointeresna zavrsnica bi bilo dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom