Шминка за мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
На парфемите, шампони односно на каква било козметика пишува for men, for women и нели unisex. На ниедна шминка немам видено фор мен. Женските не користат машка козметика, така ни машките не би требале обратно. Кој нормален МАЖ би се шминкал ? Креонче, моливче, пудра ... Не, не ... Така да и мојот одговор би бил не.

Не личи. :smir:

пред 3/4 години си праев подочњаци :) т.е. не јас лично туку една другарка.
сега немам потреба да ги правам со шминка, си ги имам природни.

Necrophilia напиша:
пред 3/4 години си праев подочњаци :) т.е. не јас лично туку една другарка.
сега немам потреба да ги правам со шминка, си ги имам природни.

Ете гледаш дури ни за тоа не ти треба шминка.
Абе какви сме такви сме нема што да криеме, јас лично повеќе преферирам женски без шминка така да мислам дека го разбирате мојот став по ова прашање.

da go vidam nekoj nasminkan ke mi lici na homosex.....ednostavno ne ni lici a ovie glumcive peacive tie dobro tie se 3-ta pricha...a i jas sakam zenski bez karmin drugo moze...:)

хахаха никако шминка .. бтв иам нешто користено одавна кај препоните што не ми се сончаат за потемнување спреј али ништо повеќе :nenene: ... поз.

Znam eden covek koj gi koristi tie raboti, mozete da zamislite sto e toj =))

А бе луѓе дај реално малку гледајте.
Па и жените се делумно привлечени кон нас поради машкоста поточно потребата и не плашењето да се извалкаме и испотиме итн.

Не дека сум неандерталец ама нема логика шинка за мажи-ај на телевизија ок ама во скјдневниот живот:nenene:.

Тоа е ко на девојкиве да им кажеме не облекувајте сукњи и не ставајте парфеми итн..Ќе биде лошо!

Lele sminka na masko nikako...:nenene:

Не прифаќам шминка за мажи... Некои работи биле и треба да си останат такви какви што се, односно такви работи да употребуваат само припадничките на понежниот пол.

Лабело не смета,лабелото е унисекс,секој што си има мака со сува уста,зошто да не.
Да, се согласувам.
А-а да шета со лабело на усните што свети како сјај? :icon_lol:

Машко со шминка бе. Без врска. Има некои демек незабележливо ги цртаат очите со црно креонче, некои ставаат демек малку маскара. Не сфаќам зошто.

aabe masko i sminka-magare i muzika!mislam aj ke razberam nekoj da si oblikuva vegji za da ne mu stanat edna ama pudra,sjaj i gluposti e premnogu boki 13

bljak nikako..musko i sminka! odvratno...imav eden slucaj so tip pudra da koristi...mi se zgadi zivot...:nenene: jedino postuvam vega sredena kaj musko poso na niso ne lici gusta vega :)

ee sega i vie nekite da vi se gleda nekoe mozolce crvenilo na liceto i slicno malku pudra ne e na odmet i kaj maskite ama malku da ne se pretera.

ма безвезе ми е машко со пудра црно моливче сјај и слично глупости живи се знае машко парфем избричен среден а женско е за шминкање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom