Кртот
Лоботомичар
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 653
- Поени од реакции
- 23
- Локација
- Tha Underground
- Веб-сајт
- soundcloud.com
Хахахахаха ама не се три ни четири него 10 месеци !!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ја мислам дека тој датум за тебе не е битен зашто уште не си ја легнал нели?KrToT напиша:Па ако лично на тебе тие важен само датумот кога си легнал мене овој датум ми значи многу
А што е разликата од 4 месеца и 10 месеца ??KrToT напиша:Хахахахаха ама не се три ни четири него 10 месеци !!!!!!!
KrToT напиша:ок ок ок сваќам,али сепак да се стави акцент на 10 за мене е важно!
Јебига поштено си го јадам:uvo:Insane напиша:Епа очигледно на неа не и е .. она си ја лади со ролери по стаза а ти се мучиш пред жолт екран
KrToT напиша:Да да да се согласувам ама ете мене ми беше драго онака да си честитаме меѓу себе и ништо повеќе......сепак тоа ме прави среќен, а не сум по тие одбележувања со поклони итн.итн......Само сум за едноставност и ништо повеќе.!!!!!!
Нормално го нагласив тоа! Ама нормално е да одговорам на поставените прашања !!!! Повеќе не постирам на темава отворена е само за ВАШИ мислења а не за моја помош..!!!!!!!!!Скулгрл напиша:Темава не е наменета да му ги решавате љубовните проблеми на Кртот, за барање/давање на совети си ја имате „Љубовни проблеми”.