Заборавена месечнина?!

• Креатор на темата Креатор на темата Кртот
  • Време на започнување Време на започнување
KrToT напиша:
Па ако лично на тебе тие важен само датумот кога си легнал мене овој датум ми значи многу
А ја мислам дека тој датум за тебе не е битен зашто уште не си ја легнал нели?
Момче, биди Openminded, или паметен како што би сакал јас да кажам...:uvo: и слушај умни глави што ти велат. Прочитај го постот на Бада Бинг, ако не ти се јасни пола од зборовите тогаш значи дека треба повеќе да се погрижиш за својата интелигенција отколку за девојкати и месечнината... :back:

п.с. Го славиш нејзиниот циклус и секој пат кога треба да добие и купуваш плишани мечиња? :) :zver:

KrToT напиша:
Хахахахаха ама не се три ни четири него 10 месеци !!!!!!!
А што е разликата од 4 месеца и 10 месеца ??
Заокружи на 12 па на 24 па на 48 .... каде ти е есапот ако славиш секој месец .. женските се ненаситни бе .. после ќе ти рече да славите и недели

ок ок ок сваќам,али сепак да се стави акцент на 10 за мене е важно!

KrToT напиша:
ок ок ок сваќам,али сепак да се стави акцент на 10 за мене е важно!

Епа очигледно на неа не и е .. она си ја лади со ролери по стаза а ти се мучиш пред жолт екран

Не е ништо страшно.Заборавиш,заборавиш.Се случува на секој.Па и што е толку важно,да не треба секој месец на таа дата нешто посебно да се случува?Годишнина да заборавиш друго е ,ама месечнина натинг спешл,барем мое мислење.Така да уживај не се замарај со глупости.На крај краева можеби и ти спрема изненадување или се прави дека "не знае".

Мислам дека е малце глупаво и непотребно секоја месечнина да се слави ко Тенксгивинг, со вечери, со романтики, со поклони, со глупости... Било која вечер може да биде таква, нема потреба тоа да е баш на датумот кога сме се фатиле и баш по тој повод.
Ама од друга страна, некако во психологијата на човекот е да си ги поврзува битните случки во неговиот живот со некакви бројки, да ги памти датумите кога се случиле некои позначајни нешта што донеле некакви промени... Тоа важи почнувајќи од некои банални работи како денот кога сум добила, или првиот сексуален однос, па се до годишнини на врски, бракови, смрт на некој близок... Некако имаме потреба да памтиме такви работи.:)
И секако дека нема да му раскинам ако заборави која дата сме се фатиле...:) Ама по некоја „логика“ на нештата очекувам да знае, да се сеќава... Ама не е страшно и да не се. :)

Да да да се согласувам ама ете мене ми беше драго онака да си честитаме меѓу себе и ништо повеќе......сепак тоа ме прави среќен, а не сум по тие одбележувања со поклони итн.итн......Само сум за едноставност и ништо повеќе.!!!!!!

KrToT напиша:
Да да да се согласувам ама ете мене ми беше драго онака да си честитаме меѓу себе и ништо повеќе......сепак тоа ме прави среќен, а не сум по тие одбележувања со поклони итн.итн......Само сум за едноставност и ништо повеќе.!!!!!!

Немој да мислиш дека ако ништо не ти спомнала дека заборавила дека правите 10 месеци.Едноставно можда не е за нејзе нешто посебно тоа...А има уште време од кај знаеш после може ќе се видите или слушнете и ќе ти спомне за тоа:smir: ако не спомни и ти...

Темава не е наменета да му ги решавате љубовните проблеми на Кртот, за барање/давање на совети си ја имате „Љубовни проблеми”.

Не ми се случило да ја заборавам датата,зашто секогаш памтам некои побитни дати!Не ми се случило ни пратнерот да ја заборави датата,а и кога би се случило не би се изнервирала!Повеќе се нервирам кога ќе почнам да му зборам за некоја битна за мене ситуација..а он ќе ми рече А кога било тоа!?:tapp:

Mene mi se ima sluceno.Ja zaboraviv prvata mesecnina.Nisto strasno ,zatoa pak toj bese tuka da me potseti.

Скулгрл напиша:
Темава не е наменета да му ги решавате љубовните проблеми на Кртот, за барање/давање на совети си ја имате „Љубовни проблеми”.
Нормално го нагласив тоа! Ама нормално е да одговорам на поставените прашања !!!! Повеќе не постирам на темава отворена е само за ВАШИ мислења а не за моја помош..!!!!!!!!!
СЕ ИЗВИНУВАМ со почит КрТоТ:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom