Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
наслово е 3 симитки нели?sasence19 напиша:cudna rabota se deckive.!
moze li nekoj da mi kaze sto jadat. simit pogaca ili.!?
G e G o напиша:Ц ц ц ... за греота се прејаде
http://youtube.com/watch?v=EFGK7Bz81Vc
http://youtube.com/watch?v=B6LTlgOikfU
spored naslovot znaev sto jade no nikako ne mozev da vidam na klipot oti temno bese.Necrophilia напиша:ајде да ја објаснам и целата приказна. Вчера вечер на девојката на кртот и беше роденден. И ептен убаво си поминавме. Накај 01 часот дојдовме кај нас во населба - Чаир и си купивме нешто за јадење оти бевме прегладнети и кртот се уфура дека е толку гладен што би можел да изеде 15 симитки во тој момент. И јас се наqrчив и му предложив кладба, му реков еве не мора да се 15 ниту 10 оти немам толку пари нека бидат за старт 3 комада ама да има и ограничување т.е. да ги изеде во рок од 20 минути и ке му попуштиме додека ги јаде може да си пие вода,пиво или што му душичката сака!
Абе фешти беше кога го гледавме додека јадеше.
Е сеа кладбата беше ако не успее да шета малце гол нисз главната улица т.е. Цветан Димов и да иде до една палачинкара (значи гол да иде) да ми купи палачинка. Ама апла гол ни чорапи на него да немаше.
А ако ги изеде - никому ништо си се најал 3 симитки и то е то.
Е сеа ми го скрши филмот оти беше педер и некеше да иде гол. третата симитка неможеше ни до пола да ја изеде и почна да ме мава со неа.
Мислам уште пред кладбата јас очекував тоа да се случи - ама битен беше сеирот! додека ги јадеше... иначе на вториот клип има како се обидува да го поврати зејтинот! хаха...
наслово е 3 симитки нели?
а за вториот клип најверојатно од утре... абе многу ќалам што немав телефон со добра камера вчера!
Martin$ напиша:Ej? a so e to simitka? loool:nesvest: ozbilen sum
ме предизвикуваш?:zlo:Bacillus gagous напиша:Некрофилија имаш среќа што не си се кладел со мене или со Бушавиот.
Само колку за д ти биде јасно во основно во трето одделение на голем одмор јадев по две симит погачи бидејќи така за 40 денари повеќе ќе се најадев отколку да дадев 50 денари за тост или хамбургер.
BusHav напиша:Доаѓа по 7 минути за една симитка,многу време е тоа бе......