Како се јадат 3 симитки за 20 минути!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
еј, ај оладете... доста се фурате! Фантоме, кога ке доагаш Скопје и ако имаш некоја вечер слободно 2/3 саати јави ми имаш мој број, ке пиеме жешка боза!
или пак можно е ние да идеме за Охрид треба прво пари да собереме и да најдеме кај да спиеме, т.е. за спиење и не е голем проблем и така со кола ке идеме у кола ке спиеме или можеби и нема да спиеме! :pos2:

KrToT напиша:
Вака со тресење јајца на форумов ајде со мене каде сака кога сака и у шо сака одма се кладам ЧЕКАМ ЧАЛЕНЏ

Ако идеш накај Охрид летово, ќе се најдиме и ќе се кладиме. Дијл?

Aj be odmorete...da vi e..m to decata...
Ke se isporazbolite...
Kaj vi teknuvaat takvi idei?
10 dena bolnica ne vi bega radi truenje...(leb u voda,4 dena)
Najdete bolji kladbi...ej toa so setanjeto gol ili trcanje taka...kradete nesto....prepravajte se na sakati na ulica dur da ja pominete u rush hour,zaebavajte djandari,napravete odela kako klovnovi(nikoj da ne moze da ve poznae) i `naoruzajte` se so plasticni pistoli na voda,plasticni sekiri,palku i zaebavajte lugje...sto znam jas sto uste...(malku ostarev)
Bez zaeb...od mnogu mrsno odednaska moze mnogu zaebano da pomines...za rasipano pa i da ne zborime..!
Toa nemojte.

Иам идеја: Ако успееш по чаршија да попиеш 10 корпи за пет минути, цар си :)

Fantom_oh напиша:
Ако идеш накај Охрид летово, ќе се најдиме и ќе се кладиме. Дијл?
Дојдов, Видов и Победив... хаха... ај да се договориме па ке идеме најверојатно до крајов на месецов!
Fantom_oh напиша:
Иам идеја: Ако успееш по чаршија да попиеш 10 корпи за пет минути, цар си :)
ова од искуство?

кхм... 10 корпи една по друга??? глеаш баш 9тата те заебе!

иначе ништо страшно тоа да го наместам. Ке се облечам во одело, нема да се бричам 2 недели и која би сакала да прифати а? мислам јас и вака имам добри шанси да ги попијам тие 10 корпи. хаха...

Necrophilia напиша:
Дојдов, Видов и Победив... хаха... ај да се договориме па ке идеме најверојатно до крајов на месецов!

ова од искуство?

за една по една, во низа прам муабет... Демек се запознаваш, и втората реплика ајде да се најдиме вечер, и корпа. Одговара?:serenada:

Fantom_oh напиша:
за една по една, во низа прам муабет... Демек се запознаваш, и втората реплика ајде да се најдиме вечер, и корпа. Одговара?:serenada:
ах.. тоа е бавно бе! јас мислев и приогам на типката и и велам: од кога не си осетила машки усни? :pos2: и после тоа доага бокс или колено во :jaj:
јас сум директен бре! Сакаш/Некеш... таман работа да губам скапоцени секунди! кажи ми бројот на 070/21.... е сеуште твој?

да, мој е. ќе се чуеме и ќе се глупираме, барем тоа е лесно :)

Necrophilia напиша:

ова од искуство?

иначе ништо страшно тоа да го наместам. Ке се облечам во одело, нема да се бричам 2 недели и која би сакала да прифати а? мислам јас и вака имам добри шанси да ги попијам тие 10 корпи. хаха...
Па ќе те мислат може за бизнисмен пун пари ко танкер :vozbud: па уште на првата ќе запали.:drk:

Jane напиша:
Па ќе те мислат може за бизнисмен пун пари ко танкер :vozbud: па уште на првата ќе запали.:drk:
лилааа ти не си го видел моето одело сеуште а?

3wD98w206746-02.jpg

малце е мутна и ми е сплескана фацата, ама се надевам ке направиш добра слика за облекава

Necrophilia напиша:
лилааа ти не си го видел моето одело сеуште а?

3wD98w206746-02.jpg

малце е мутна и ми е сплескана фацата, ама се надевам ке направиш добра слика за облекава
уште гласно се смеам..:pos2::pos2::pos2:

Хехе... Јас мислев одело ко за на работа онакво сако, кравата, кошула.:vozbud: Со такво мора некоја спонзоруша да упали.

Jane напиша:
Хехе... Јас мислев одело ко за на работа онакво сако, кравата, кошула.:vozbud: Со такво мора некоја спонзоруша да упали.

каква крава бре?
иначе спонозорушите - не се мој тип! ај сум по такви олд скул типки што се носат у партали...

Абе ти само отиди небањат и дан...одма јадеш контењер а не корпа:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom