Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ваков само сребрена е позадината.
jas imam swatch -irony men collection 2008 поклон од Женска ми ..и така...![]()
dali si siguren deka e orginall a ako ne si slusal za ademars vlezi vo google shoping i gledaj kakvi ceni imaat...Audemars Piguet-Royals Oak(blue inside)...samo sto mnoguuu retko go nosam...
prasaj ednas dali se raboti za originall pa posle spomni go audemars piguet...Audemars Piguet-Royals Oak(blue inside)...samo sto mnoguuu retko go nosam...
dobar saatama cudno mi e zasto da ne se otvara?Имав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
se cudam kako ne mozat da go otvoratИмав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
swatch i rolex vo edno mesto gi spomnuvash?Da i jas imam swatch, kvalitetni se, a i roleks se super![]()
Имав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
za seiko sonuvash?aj za rolex bi te razbiral se sonuva ama za seiko 10 parcinja ke ti davamсакам убави и скапи часовници,но бидејќи сум сеуште „мал“ повеќе одбирам спортска варијанта и секако поефтина -барем достапна за мене.Сонувам за Seiko или Rolex...
go znaesh li razlikata megju swatch i rolex ako ne da ti kazam OGROMNA e:baeh:Главно не носам часовници од причина што не можам да ги трпам на рака(ме чешаат, гребат) и не се осеќам убо.
Но ако земам некој часовник би зел Swatch или Rolex....но за то има време![]()
za tie pari jas ne bi odbral seikoImam SEIKO Premier Kinetic Chronograph.......
letovo si go kupiv....1100 evra...veruvam deka sega e poeftin
inaku od sekogas sum nosel casovnici....kako izguben sum denta koga ke go zaboravam od sabajle da go stavam...![]()