Црвен картон!

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Црвен картон??? Хмммм,мислам дека би дала црвен картон на фалбаџии. Демек "Јас сум оној", "ова е мое", "го имам постигнато ова"
Ме нервира кога некој премногу се истакнува и преценува и секогаш дава предност на зборот ЈАС.

едит: Исто така и на лажачи. Мразам кога некој те гледа во очи и лаже а толку е очигледно.

leandra напиша:
Абе дискутираме,не се тепаме:smir:
После она со месечината ќе добиеш црвен и следниот пат кога ќе ме поканиш,ќе речам дека сум премногу зафатена годинава.
Те сватив,свати ме и ти преку примеров,кој го погоди тотално:smir:
п.с.Не сум ич по месечините:pos2: поздрав Дивајн:smir: :back:

Хахахахаха колку си ти само лоша .. хахахахаха
Месечината беше само шала вметната во еден пример. Ке биде искрен ја сватив твојата поента и што сакаш да ми доловиш а за покана и како што тоа би го изнел во др. тема на кој начин јас барем како пристапувам итн. :smir:
и мило ми е што ме свати поздрафче :helou:

На простачки кои недостатокот на сопствен интелект, воспитание и образование ги фрустрира и на најнегативен начин го изразуваат во емотивниот живот преку намерно повредување и слично затоа што едиснтвено оружје им е вагината. Овие лесно се забележуваат, макар што не делат заедно исти физички карактеристики, но со муабет за пола саат максимум можеш да ги откриеш, иако не сум човек кој сака да сместува веднаш некого во категорија овој тип на девојки ми е одбивен.

Црвен картон ... ако на прва застане и ме измерка целата како да не видел девојка цел живот; ако ми се обрати со некаков прост израз како маче, срц и сл.; ако се труди да е интересен на сила при што би испаднал смешен; ако проба демек случајно да ме допре било каде итн ...

Па од прва некој би можел да добие црвен картон ако се понаша некултурно, ненормално и нападно. За друго не ми текнува...

Ако грубо и нападно ми навлезе во personal space. Ќе ја играме "играта", нема проблем, ама не ми влегувај в'куќи без претходна покана. Во такви ситуации правам еден чекор наназад и сеуште сум тука. Но, ако треба да направам уште еден, тој веќе ќе биде нанапред, свртена со грбот кон него. Од физички изглед има само едно нешто што ќе ме натера да си одам уште пред "здраво" да кажам - нокт на петтиот прст.

Crven karton definitivno dobiva ako dodeka e so mene plukne.. pa ne daj poze negde po ulica.. prvo ke mi se slosi a vednas potoa dodeluvam crven... a da i za istiot se zasluzni i tipovi koi od prvo gledanje me ubeduvaat i mi raspravaat nesto u stiloy: vidi jas sto sum postignal.. jas ova jas ona.. jas vakov telefon jas onakov.. A TEK DA POCNE DA MI OBJASNUVA KAKVA KOLA IMA I STO POSLEDNO MU PRAVEL... e togas tek shiznuvam i nema da posakam da go vidam u zivot...

Necrophilia напиша:
значи да не забегуваме од темава Ерина, поентата беше на прв поглед на кои карактери давате црвени картони. Јасно е дека и со месеци некој да го знаеш неможеш целосно да имаш слика за таа личност, барем не вистинска. тоа го дознав пред неколку недели од лично искуство.
Зошто мора во привлечноста да има хемија? не би сакал да отвараме тема за ова но сепак не ми е јасно во врска со хемијата... значи некој кога ке одсакаш, кога ке почувствуваш дека немаш потреба од него тоа значи дека поминала фазата со хемијата? Па дај нека измислат таблети - барем нема да се разделуваат толку многу парови.

И еве он топик!
јас давам црвен картон на луге што сакаат да се направат забавни на прв поглед со нивната глупост! Исто така премногу интелигентните т.е. зборливите луге добиваат жолти. После два жолти идеше црвен хаха...

Ни мене не ми беше поентата за луѓе кои повеќе би ги знаела. Само решив дека не би било фер да дадам црвен картон од прва, дури и на човек кој би ме нервирал, затоа што можеби тоа било склоп на околности (мојот PMS, нервоза, нивниот PMS). Реков дека би дала сепак втора шанса, можеби не за љубов, туку за пријателство (во тој контекст беше ставена хемијата):smir:

Никола напиша:
Инаку на темава, СТОП за дебели и грди девојки..
Никола, во темата е исклучен физичкиот изглед:) од таа страна се е ОК. Првиот контакт и зошто црвен картон:smir:

На темата.
Кај мене на поправен не доаѓа некој кој во првите неколу минути повеќе од 5 пати го употреби она Јас - фалбаџии ме иритираат, посебно оние кои се фатиле за статусот и марката на часовникот кој го носат- сиромашни луѓе со многу пари :nesvest:.
Исклучување од теренот добиваат и излитените лигавења ( срц, маче, куче и остали животињи) и патетични фрази„-Да не познаваме?.. и сл.„

Алкохолизирана ситуација:
- Здраво душо...веруваш ли во љубов на прв поглед или да поминам уште еднаш? ( пропратено со церекање во стил ја открив Америка :pos:)
- Ич не верувам душо...но кога ќе поминеш по втор пат, продолжи и не застанувај...

Понекогаш се добри вакви ситуации за сеир цела вечер:smir:

Никола напиша:
Инаку на темава, СТОП за дебели и грди девојки..

Џабе ќе пишувам, само ќе го цитирам Никола.:cuc: hehe:

sagaqua напиша:
Никола, во темата е исклучен физичкиот изглед:) од таа страна се е ОК. Првиот контакт и зошто црвен картон:smir:

Не може девојка да биде толку досадна, ко јас што можам да бидам попален.
Така да на физичко останува:)

auuuu definitivno eden CRVEN karton na smizlite i devojkite sto preku nok vlegle vo visoki ili poznati drustva....cim pomislam na takvi kosa mi se kreva....nemate pojma na so sve se spremni takvite...nego aj dosta e tolku tuku samo da ne naletate na niv inace.....
:)

уште од прв момент неможам да доделам црвен картон на никој бидејќи уште не сум го запознала барем површно човекот можам да дадам одма во случај ако не ми се допаѓа физички но ако ми се допаѓа неможам такво нешто да проценам уште од првата реченица можеби со полг разговор и неколку средби ќе увидам дека е прекрасна личност

Crven karton bi dala na nekoj sto:
1. zbori samo za pari, marki i drugi statusni simboli, se fali sto koga i kolku pari kupil
2. zborot devojki go ima zameneto so zborot pi**i
3. se dovikuva po site, se ponasa nedolicno, pluka ili smrka postojano

Најодбивност би ми створил некој кој е некултурен или сака да ми покаже колку пари има во џебот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom