Надал vs. Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
rafael_nadal-6855.jpg

:angry3:

Каков лузер стана овој Федерер ццц КОМПЛЕКСИ АЈДЕ АЈДЕ ВАМОС РАФА

браво мајсторе

nadal.jpg

Повод за болдираново? Судејќи по играта, и едниот и другиот заслужија победа, нијанси одлучуваја, поточно немотивираноста на Федерер во првиот сет. Тоа е тоа, има време мајсторе, најдобар си. :vozbud:

БРАВО ЗА НАДАЛ!!! :vozbud:
Навивам за Надал ама жал ми е кога го гледам вака тажен Федерер... :nesum:

Тооо цареее.Оваа победа е за сите оние кои мислеа дека Роџер е моралниот намбер еден.273 недели со конкуренција на Давиденко,Родик,Сафин,Блејк и слично.Се појавиа сега Надал,Мареј и Џоковиќ и Федерер осети шо е конкуренција и се загуби.За оние кои споредуваа нешто со Михаел Шумахер...И Михаел зимаше се пошто така беше диктирано но кога се појави Алонсо тој се пензионира.Далеку од тоа дека Роџер е лош.Јас сум убеден дека кога тогаш Роџер ќе стигне до бројката 14 гренд слем но уште поубеден сум дека во наредните 10 години доколку Надал го држат колената и здравјето ќе стигне до бројката 20 гренд слем титули...Честито Надал докажа дека не си случајно број еден во светот.Наскоро следува Роланд Гарос а победникот е повеќе од јасен уште сега

Тооо цареее.Оваа победа е за сите оние кои мислеа дека Роџер е моралниот намбер еден.273 недели со конкуренција на Давиденко,Родик,Сафин,Блејк и слично.Се појавиа сега Надал,Мареј и Џоковиќ и Федерер осети шо е конкуренција и се загуби.За оние кои споредуваа нешто со Михаел Шумахер...И Михаел зимаше се пошто така беше диктирано но кога се појави Алонсо тој се пензионира.Далеку од тоа дека Роџер е лош.Јас сум убеден дека кога тогаш Роџер ќе стигне до бројката 14 гренд слем но уште поубеден сум дека во наредните 10 години доколку Надал го држат колената и здравјето ќе стигне до бројката 20 гренд слем титули...Честито Надал докажа дека не си случајно број еден во светот.Наскоро следува Роланд Гарос а победникот е повеќе од јасен уште сега

Секако на земја нема шанса да го победи,чим на австралија опен почна да губи од Надал за др не праиме муабет уште од сеа ќе се уплати дека Надал е уште од сеа шампион...

Свака му част на дечкото игра одлично физички премногу јак и тука е разликата...а за моралниов најдобар играч неам комент паднат е во играта многу ама тоа ради Надал не за друго

Почна да плаче овој леле

Море мамицата негова :( .... ама ај честитки до фановите негови :smir:

Го расплака еј не ми се верува.

Пу мамето негово:(, ај честито нека му е на овај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom