Надал vs. Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
Леле и ја ќе се расплачам ако продолжи Федерер вака. :( Ајде... ќе освои уште 1 Грен Слем кај и да е и ќе се изедначи со Сампрас.

Браво за Надал. Феноменална игра. Овој Федерер или остарел или незнам што е работата со него.

Заслужена победа за Надал.

- Екс, Фед Ексшампион.
- Рафа, Рафа Оле!

Be champions.

rafael_nadal03.jpg

Не можеше више да издржи Федерер.Сите тие емоции кога тогаш мораа да излезат од него.Сепак и он е човек и навистина тешко му падна овој пораз.Навистина иако не навивам за Надал дечкото заслужено победи 10 саата да играш тенис со играчи како Вердаско и Федерер и да ги победиш респект нема што.

Еј човеков се расплака, иако навивав за Надал на крај кога го видов како плаче, стварно ме растажи, ќе го расплачеше и Надал за малку:smir:

Браво Надал честитки :vozbud:

Одличен меч помеѓу овие два великани и нормално полн со неизвесност како и секогаш кога играат, но победи подобриот овојпат Надал.

Навистина жал ми беше за Федерер, но и Надал се покажа како вистински професионалец кога кажа дека трофејот догодина ќе го заслужи можеби Федерер.

Јас се згазив од смеење кога Маца ми рече дома па како да не плаче Федерер кога само послужавник си доби :pos: :pos: :pos:

r1461300915.jpg

capt.acd2f623d5ee4b24878c3ae9824b81d2.australia_tennis_open_mel134.jpg

r1263961871.jpg

r3236680679.jpg

capt.8135c62dd763403f95d9ec1171153aec.australia_tennis_open_mel208.jpg

capt.8b698cc222064e88bd2b49084941bb63.australia_tennis_open_mel153.jpg

capt.3b6f609772a549aeb313c69a3d684b86.australia_tennis_open_mel216.jpg

Aбе кажав јас,колку и да е изморен Надал секогаш знае како против Федерер.И иако не ми е омилен стварно заслужува респект.10 часа тенис во последните два меча и излезе како победник.
Ѕвер :vozbud:

Кој циган ми е овој надал тоа е нешто невидено,си тепа заслужено ама за мене нема никогаш да биде она што беше Федерер,ако изгуби мислам дека Федерер годинава ќе игра добро.

Ednostavno nivnite dueli se klasika, praznik za oci. Samo i pokraj toa sto nivnite dueli sekogas se prekrasni za gledanje, mislam deka komentatorot na Eurosport e vo pravo koga kaza deka za da osvoi Federer uste nekoj Grand slam ke mora da go izbegne Nadal na patot kon toa. Mislam deka veke ne e sposoben da go pobedi. Nadal e mnogu psihicki posilen od nego, a da ne zborime za fizickata i kondicionata podgotvenost.

...Честито Надал, те сакаме!...Убав меч беше тоа...:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom