Не можеше више да издржи Федерер.Сите тие емоции кога тогаш мораа да излезат од него.Сепак и он е човек и навистина тешко му падна овој пораз.Навистина иако не навивам за Надал дечкото заслужено победи 10 саата да играш тенис со играчи како Вердаско и Федерер и да ги победиш респект нема што.
Aбе кажав јас,колку и да е изморен Надал секогаш знае како против Федерер.И иако не ми е омилен стварно заслужува респект.10 часа тенис во последните два меча и излезе како победник.
Ѕвер
Кој циган ми е овој надал тоа е нешто невидено,си тепа заслужено ама за мене нема никогаш да биде она што беше Федерер,ако изгуби мислам дека Федерер годинава ќе игра добро.
Ednostavno nivnite dueli se klasika, praznik za oci. Samo i pokraj toa sto nivnite dueli sekogas se prekrasni za gledanje, mislam deka komentatorot na Eurosport e vo pravo koga kaza deka za da osvoi Federer uste nekoj Grand slam ke mora da go izbegne Nadal na patot kon toa. Mislam deka veke ne e sposoben da go pobedi. Nadal e mnogu psihicki posilen od nego, a da ne zborime za fizickata i kondicionata podgotvenost.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.