Монопол!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Играм монопол и тоа многу, само не ги сакам оние маалски правила:pos:(како се калеше Македонија методот), сакам се според правилник да иде.

мн добра игра само што си го изгубив монополот т.е.зафрлен ми е негде по дома и не можам да го најдам а братучет ми ме пукна да играме а нов не ми се купува

Многу интересно, порано играв многу ама сега едноставно не толку, немам играно одамна

многу закон игра и многу заразна понекогаш кога имам време со друштво се собираме и играме

Lele bas preeska so drugarka mi igravme monopol... Ne znam sto ni tekna, ama mnogu interesno mi bese...tepanje vreme na gorestinite

Пред 2 години летото последно ја играв оваа прекрасна времетепачка игра.Долга е, ама од кај 2 до 6 напладне како измислена е.Едно време ко помал имав еден монопол дома и од толку многу играње, кога ќе извлечев шанса или изненадување само да го видев првиот збор и знаев што пишува понатаму.Многу играв тоа време.Сега не:)

Кога бев помал, преку ден морав да играм макар и 5 минути. А сеа ме молат само а јас нејќам.:)

Hehehe.... eh tie vreminja koga nemashe kompjuter.... ke se najdeshe nesto interesno da se pravi... monopol igrav od koga znam za sebe, se dodeka ne se zgresija mojve i mi kupija pc...sega igram monopol samo koga odam na odmor i nema sto da se pravi pa ke se najde ili ne luti se covece, rizik ili monopol da se poigra da se razbie dosadata :) :kesa:

оооооооооо.....многу одамна беше популарен...победниците станаа бизнисмени, политичари а играта реалност....

најчесто играм со друштво кога ќе одиме на одмор или кампување за да помине времето. А да сум заразен не до толк, но сепак интересна е играта:helou:

Порано кога ке се соберавме друштвото до утринските часови монопол се играше сега уште ми стои, не играме ептен многу ретко да играме а и досадно ни е веке ... :tapp:

sakam sakam sakam sakam sakam mnooogu ...ama po moi pravila da igrame...hehehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom