Златна Бубамара 2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали оваа година би ја гледале Златна Бубамара?

• Вкупно гласачи
    79
Атанас и Тино се за на театар, не се за комичари/шоумени

Продавам карти за Златна бубамара, кој сака нека ме контактира преку инбокс..

Што е подобро да ја гледаш бубамара во живо него ли дома?
- Дома можеш да шушкаш со најлонче пуканки да јадеш ко свиња и никој да не ти замери
- Можеш да отвориш пиво и да се иждригаш мераклиски
- Не чекаш пауза за цигара,палиш кога сакаш
- До вц можеш да тркниш кога сакаш
- И кога ти е глупо можеш да смениш канал,да речиш еј срање е ова, да касниш нешто успат до куња...
И најбитното,бесплатно е од дома бре!

Видов слики и сцената е супер наместена со доста осветлување. Во недела ќе има снимка на Канал 5

Супер беше. Бев таму. Хуморот на Сашко Коцев беше одличен. Фала богу оваа година ТИно и Атанас само доделија награди, а не правеа стенд ап.
Визуелните ефекти мислам дека подобри оваа година.
Настапите скоро сите ми се допаднаа.

Единтвено лошо е што лани дадоа подобри награди.
Нина Деан како и секогаш на бината. Мислам дека треба за наследник на Бубамара да ја стават.

Традиционално - не бев (никогаш не сум бил).

Кога ќе иде снимка, за да исхејтаме?

Традиционално - не бев (никогаш не сум бил).

Кога ќе иде снимка, за да исхејтаме?

В недела еве како што најавуваат, јас деновиве се вежбам за хејтање по јутуб клипови полемизирам со грци и бугари чија е Македонија, разгибувам прсти,прегледувам стари клипови кај што се хејтало да не подзаборавиме некој безвременски муабет или досетка,се на се хејтерски сум спремен неделава. Се надевам нема да добијам guilty feeling а тоа е кога си настроен хејтерски и за жал ти се допаѓа па мрчиш дека немало доволно цвеќиња на бината.

Глеам на Вера и дале награда за "којзнае што" (као шо знаат да си измислат категорија) пошо ја нема на тв едно 25 години, а Вера е nice :rolleyes: не е за хејтање :D

Ја има Бубамара на телевизија, дали има нешто интересно да се гледа или ич да не си го трошам времето.

Ја има Бубамара на телевизија, дали има нешто интересно да се гледа или ич да не си го трошам времето.
Ако го прибра добитокот, седни и гледај.
Ќе ти побарам карти за наредна година да доеш у Скопје.

... ако македончето не лижит газо на коалицониот партнер не ја бива забавата, мораше демек првите буби мари да бидат за нив, ејјј стварно ми се ск_рчи вакво граџанско умилкување :facepalm: .... ептен го бендисвам Сашко Коцев :love: па ајј да погледам репризиче ....

Поочаен хумор до сега немало. Трчи, трчи, смешка...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Трајно музичко остварување , бидејќи ја испеал легендарната "одам на ЈУГ" хеи хеи јеи , многу јака песна .. вауууу , одкритие им било некојси ДУП :cautious: ... хуморот исто на ниво ,со-пругата, аеродромот и метрото, Софија, бла бла бла . Толку од 25 минути принудено гледање на бубамарата..

Стално ме курчело, а и сега....искачаат со реферати за наградата, као којзнае кој к***ц да освоиле и поздравуваат до осмо колено, по име и моминско презиме....

....и вакви "бафтаана" категории као на Вера шо и дадоа награда никад не ми биле јасно шо е поентата?
Стварно е убава и се држи, ама награда бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom